Φέτος η Βίβλος της παγκόσμιας μόδας, γνωστή και ως Vogue, σβήνει 125 κεράκια. Κι επειδή τα χρόνια είναι πολλά και η γιορτή μεγάλη κάποιες από τις πιο διάσημες κυρίες της μόδας και της showbiz που φωτογραφήθηκαν ποτέ στο εξώφυλλο του θρυλικού περιοδικού μιλούν για την πρώτη εκείνη εμπειρία τους.

Το βίντεο που έχει κυκλοφορήσει και συμπεριλαμβάνει μεταξύ άλλων τις Kendall Jenner, Selena Gomez και Cindy Crawford είναι πλούσιο και διασκεδαστικό, αλλά την παράσταση και το περισσότερο γέλιο κατάφερε για άλλη μία φορά να κλέψει η Jennifer Aniston η οποία από αυτοσαρκασμό, ως γνωστόν,καλά τα πάει.

Η πρώην πρωταγωνίστρια των Friends που χάρη στη σειρά έγινε μία από τις πιο περιζήτητες ηθοποιούς στην Αμερική πόζαρε στο εξώφυλλο της αμερικάνικης Vogue το 2002 και σήμερα παραδέχεται ότι τότε υπήρξε κάτι περισσότερο από αδαής σε θέματα μόδας. Μάλιστα δήλωσε δημόσια ότι δεν είχε ιδέα τι σημαίνει "coutoure" και επειδή το άκουγε συνέχεια απ' όλους θεώρησε πως ήταν το όνομα κάποιου πολύ πετυχημένου σχεδιαστή. Το ακόμα πιο ξεκαρδιστικό είναι οι σκέψεις που έκανε βλέποντας τα ρούχα υψηλής ραπτικής, λέγοντας από μέσα της «Φοβερός αυτός ο coutoure, τα έχει σχεδιάσει όλα».

Οπότε παιδιά υπάρχει ελπίδα για όποιον είναι σχετικά άσχετος από μόδα και θέλει να μάθει όλα τα μυστικά των μεγάλων σχεδιαστών.

 

TAGS