Είναι μία από τις πιο χαρισματικές ηθοποιούς της γενιάς της, έχοντας πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης. 

Η Γιουλίκα Σκαφιδά έχει ξεχωρίσει με το ταλέντο της, αλλά και χάρη στο γεγονός ότι πάντα φροντίζει να επιλέγει ρόλους τόσο ξεχωριστούς που δεν τους ξεχνάς με τίποτα, καταφέροντας να συνδέσει το πρόσωπο της με διαφορετικούς χαρακτήρες δοκιμάζοντας τις δυναμείς της τόσο στην κωμωδία όσο και στο δράμα.

Πέρισυ πρωταγωνίστησε στην πετυχημένη σειρά του Mega «Έξαψη», ενώ φέτος θα τη δούμε σε ένα νέο πρότζεκτ για το οποίο αποφάσισε να κάνει μία αλλαγή στο λουκ των μαλλιών της. 

Με φρέσκο χρώμα, λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός ποζάρει στον φακό χαμογελώντας με ικανοποίηση για το αποτέλεσμα. Πραγματικά η χρυσή, ξανθιά απόχρωση που τόλμησε τα μαλλιά της πάει πραγματικά πολύ και φωτίζει ακόμα περισσότερο το πρόσωπό της. 

«New look! New project! New challenge! Trust me, he is the best!», γράφει χαρακτηριστικά στη λεζάντα της φωτογραφίας, όπου ποζάρει με τον κομμωτή της, τον Πάνο Καλλίτση.

Δείτε την αλλαγή στο λουκ της Γιούλικας Σκαφιδά:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η Γιουλίκα Σκαφιρδά με τελείως διαφορετικό λουκ στη σειρά «Μαύρα Μεσάνυχτα» πριν από πολλά χρόνια:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS