Η ηθοποιός Μαρία Σολωμού και ο σεφ Πάνος Ιωαννίδης συναντήθηκαν τηλεοπτικά για πρώτη φορά στην εκπομπή «Σημείο Συνάντησης» της ΕΡΤ1. 

Τα κοινά που έχει να μοιραστεί μία ηθοποιός όπως η Μαρία Σολωμού, με έναν σεφ όπως ο Πάνος Ιωαννίδης, αποδεικνύεται πως είναι πολλά και έτσι το αποτέλεσμα της συζήτησής τους είναι τουλάχιστον απολαυστικό.

Πόσο συχνά επισκέπτεται η Μαρία την κουζίνα της; Είχε φανταστεί ποτέ ο Πάνος τον εαυτό του σαν ηθοποιό; Επίσης, ο Πάνος Ιωαννίδης εξηγεί αν θα ήθελε να κάνει οικογένεια, τι αποζητεί από μία σχέση σήμερα, πόσο τον επηρέασε το διαζύγιο των γονιών του όταν ήταν μικρός αλλά και τον σημαντικό ρόλο που κατέχει στην καθημερινότητά του η αγάπη του για τη μαγειρική.

Από την άλλη, η Μαρία μιλάει για τη σχέση της με τη δημοσιότητα, τι πιστεύει για την πορεία της στην υποκριτική και τον τρόπο που της έχουν φερθεί τα ΜΜΕ, πόσο αντισυμβατική μητέρα είναι τελικά, καθώς και πώς αποφάσισε πριν από έναν χρόνο να μην κάνει ξανά κανενός είδους συμβιβασμό στη ζωή της. Επίσης παραδέχεται για πρώτη φορά τον χωρισμό της από τον Πάνο Μουζουράκη. Οι δυο τους μπορεί να έχουν χωρίσει εδώ και αρκετούς μήνες, όμως κανένας δεν είχε επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την συγκεκριμένη είδηση.

Τέλος, η Μαρία ετοιμάζει ένα ειδικό μενού για τον Πάνο και εκείνος βαθμολογεί τις μαγειρικές της επιδόσεις.

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη:

 

Πηγή: ert.gr


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS