Το διάσημο αμερικανικό περιοδικό Sports Illustrated αποφάσισε να τη συμπεριλάβει στο ετήσιο Swimsuit Issue του μια ξεχωριστή προσωπικότητα, την Μάτζι Ρόουλις.

Η Μάτζι Ρόουλις πριν γίνει διάσημο μοντέλο ήταν νοσοκόμα με ειδικότητα την Αιματολογία-Ογκολογία. Η εξωτερική της εμφάνιση όμως της χάρισε, όμως, μια δεύτερη καρίερα, αυτή του μοντέλου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Όταν μπήκε στο χώρο του μόντελινγκ φωτογραφήθηκε για περιοδικά όπως το το Love και το Elle, καθώς επίσης πήρε μέρος και σε αρκετές διαφημιστικές καμπάνιες. Όλα αυτά, μέχρι και τη στιγμή που η πανδημία του κορονοϊού, μπήκε στην καθημερινότητά μας.

Η Ρόουλις αποφάσισε να απομακρυνθεί για λίγο από το χώρο της μόδας, προκειμένου να συνεισφέρει σε κάτι πολύ πιο χρήσιμο τη δεδομένη χρονική στιγμή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 Έχοντας πάρει το πτυχίο της από τη σχολή νοσηλευτικής, στην οποία φοιτούσε, ρίχτηκε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του κορονοϊού.

«Νιώθω ότι ο καθένας έχει ένα ρόλο και μια ευθύνη κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Από τη στιγμή που ήμουν διαπιστευμένη νοσοκόμα, ένιωσα πως το σωστό ήταν να βοηθήσω. Η Νέα Υόρκη μου έχει φερθεί πολύ καλά αυτά τα χρόνια, ήθελα με κάποιο τρόπο να της το ανταποδώσω», δήλωσε η ίδια σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Η Μάτζι Ρόουλις πήρε άδεια για λίγες ημέρες από το νοσοκομείο όπου εργάζεται το τελευταίο διάστημα και πόζαρε με το μαγιό της μπροστά στο Seminole Hard Rock Hotel & Casino της Φλόριντα για τον φακό του περιοδικού.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

TAGS