Στα 90s και 00s ο Real Slim Shady είχε κάνει ολόκληρη την οικογένειά του διάσημη μέσα από τους στίχους των τραγουδιών του – και όχι πάντα για τους πιο κολακευτικούς λόγους. Ωστόσο η κόρη του Marshall Mathers όπως είναι το κανονικό του όνομα, Hailie Mathers, δείχνει εκπληκτικά προσγειωμένη και ισορροπημένη. Μάλλον όχι τυχαία, αφού οι διαζευγμένοι γονείς της, όπως έχει τονίσει και η ίδια, έκαναν τα πάντα για να μεγαλώσει σε ένα ασφαλές και ήρεμο περιβάλλον.

Η Hailie, ως τελειόφοιτη λυκείου, σχολίαζε ότι κανένας δεν της έχει ασκήσει περισσότερη επιρροή στη ζωή της από τους γονείς της. Σε μια σχολική εφημερίδα έγραφε, συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Daily News: «Η μητέρα και ο πατέρας μου με ώθησαν να γίνω ο άνθρωπος που είμαι και μου έδωσαν όλη την υποστήριξη να πετύχω ό,τι έχω πετύχει».

Η κόρη του γνωστού μουσικού είναι κάθε άλλο παρά εκκεντρική στην εμφάνισή της, καθώς έχει χρόνια να βάψει τα μαλλιά της και συνήθως φοράει casual, απλά ρούχα αλλά αν και δεν φαίνεται διψασμένη για δημοσιότητα, έχει τον αέρα μιας σταρ. Ίσως γι’ αυτό παρόλο που τουλάχιστον προς το παρόν δεν ασχολείται με κάτι επαγγελματικά στη ζωή της, θα μπορούσε άνετα να δηλώνει influencer, καθώς ο λογαριασμός της στο Instagram μετρά κοντά 2 εκατομμύρια followers.

Δείτε φωτογραφίες από τον λογαριασμό της κόρης του Eminem:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε την ιστορία της:

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS