Ήταν μία λαμπερή βραδιά γεμάτη μόδα. Οι διάσημες κυρίες έβαλαν τα δυνατά τους ώστε να εντυπωσιάσουν στο κόκκινο χαλί, ενώ η τελετή της απονομής ήταν γεμάτη από αντιθέσεις, καθώς τη λάμψη και την ευφορία, διαδέχτηκε η θλίψη για τον πολύ φρέσκο χαμό του αγαπημένου Βιρζίλ Αμπλό.

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων style icons, και αρκετές ελληνικές δημιουργίες, μιας και τρεις από τις παρευρισκόμενες επέλεξαν να εμφανιστούν με ρούχα της Σίλιας Κριθαριώτη.

Ανάμεσα στις εντυπωσιακές εμφανίσεις των διάσημων style icons, και αρκετές ελληνικές δημιουργίες, μιας και τρεις από τις παρευρισκόμενες επέλεξαν να εμφανιστούν με ρούχα της Σήλιας Κριθαριώτη.

Η Αντριάνα Λίμα, η Άνα Μπεατρίζ Μπαρός και η Τζέσικα Γουάνγκ, εμπιστεύτηκαν την Ελληνίδα σχεδιάστρια μόδας και το αποτέλεσμα ήταν τουλάχιστον εντυπωσιακό.

Μάλιστα η Σήλια, έδωσε με τη σειρά της το παρών στην απονομή, συνοδευόμενη από την κόρη της Ειρήνη Τσάκου.

Η Ειρήνη, είναι πλέον μία πολύ εντυπωσιακή έφηβη η οποία κυριολεκτικά έλαμπε μέσα στην κατακόκκινη τουαλέτα διά χειρός της μητέρας της. Όσο για την ίδια τη Σίλια, εμφανίστηκε με haute couture κάπα από ροζ και μαύρα φτερά ενώ από μέσα προτίμησε ένα ένα black & white φόρεμα με μακρύ μανίκι. Τις δύο γυναίκες, συνόδευσε ο Νίκος Τσάκος ο οποίος έλαμπε από υπερηφάνεια. 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS