Έχει πρωταγωνιστήσει σε μερικές από τις μεγαλύτερες τηλεοπτικές και όχι μόνο, επιτυχίες, ενώ οι ρόλοι και οι ατάκες της έχουν μείνει στην ιστορία. Γνωστή και αγαπητή για το ταλέντο, το χιούμορ της και τον γλυκό της χαρακτήρα. Ο λόγος για τη Μαρία Λεκάκη, για την οποία η χθεσινή μέρα ήταν πολύ σημαντική. 

Γνωστή και αγαπητή για το ταλέντο, το χιούμορ της και τον γλυκό της χαρακτήρα. Ο λόγος για τη Μαρία Λεκάκη, για την οποία η χθεσινή μέρα ήταν πολύ σημαντική. 

Η κόρη της εντυπωσιακής ηθοποιού, την οποία έχει αποκτήσει από τον γάμο της με τον Λεωνίδα Παννωνίδη, έκλεισε τα 16 και όπως ήταν φυσικό η περήφανη μαμά της ευχήθηκε μέσω Instagram.

Μπορεί να έχουμε δει ελάχιστες στιγμές της νεαρής Ζωής, μιας και η Μαρία Λεκάκη ήταν πάντα πολύ διακριτική και αυστηρή σε ό, τι είχε να κάνει με την οικογένειά της, αλλά στην προκειμένη η στιγμή ήταν ιδιαίτερη, οπότε και αποφάσισε να δημοσιεύσει μία φωτογραφία της κόρης της από την παιδική της ηλικία.

Η μικρή Ζωή λοιπόν, πριν από πολλά χρόνια ποζάρει με τα πατίνια της ενώ η μητέρα της της αφιερώνει τους στίχους του τραγουδιού «Supergirl».

Κεντρική φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS