Μια παλιά, άγνωστη φωτογραφία, που ανέβασε ο φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας, από το 1989, παρουσιάζει την Άντζελα Γκερέκου με τη Ρούλα Κορομηλά, μετά το τέλος της εκπομπής «Μια καλημέρα είναι αυτή».

Όπως γράφει ο φωτορεπόρτερ στη λεζάντα του: «Ε αυτό είναι επικό throwback, Νοεμβριος 1989 στο κυλικείο του ραδιομεγάρου της Ερτ μετά το τέλος της εκπομπής "Μια καλημέρα είναι αυτή" που παρουσίαζε η γυναίκα που το όνομά της είναι συνδεδεμένο με την ελληνική τηλεόραση - πρώτα δημόσια, μετά ιδιωτική - τα δοξασμένα χρόνια της η μια και μοναδική κυρια @roulakoromila με την ίδια και μια από τις ωραιότερες ελληνίδες ever με αρχαιοελληνική ομορφιά πετυχημένη ηθοποιό και εξίσου υπερ πετυχημένη πολιτικό και σύζυγο του μέγιστου όλων Τόλη Βοσκοπουλου την κυρία @angela_gerekou».

Στην εικόνα, η ομοιότητα της προέδρου του ΕΟΤ με την κόρη που έχει αποκτήσει με τον Τόλη Βοσκόπουλο, την 20χρονη Μαρία, είναι εμφανής.
Όμως μάνα και κόρη έχουν ένα ακόμα κοινό: Η Μαρία επίσης δοκιμάζεται στην υποκριτική και συγκεκριμένα τη βλέπουμε στη νέα σειρά της ΕΡΤ, «Τα καλύτερά μας χρόνια», στο ρόλο της κόρης του Νίκου Ορφανού.

Δείτε τη φωτογραφία από το 1989: 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Δείτε τη Μαρία Βοσκοπούλου με τη μαμά της και τη γιαγιά της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 

TAGS