Δεν είναι η πρώτη φορά που η Πέμη Ζούνη μιλάει ανοιχτά για την προσωπική της ζωή και την οικογένειά της. Η γνωστή ηθοποιός, με αφορμή την επιτυχημένη παράσταση «Οι πεταλούδες είναι ελεύθερες» όπου πρωταγωνιστεί, βρέθηκε καλεσμένη στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε η κόρη της, Ελεονώρα Σκέντζου, πριν από τρία χρόνια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Η καλλιτέχνιδα σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως η κόρη της διεγνώσθη με μηνιγγίωμα, όταν ήταν μόλις 24 ετών. Ερωτηθείσα για το πως αντιμετώπισε την δυσκολία αυτή, η Πέμη Ζούνη εξήγησε πως παρά την σοβαρότητα της κατάστασης, κατάφεραν μαζί με την κόρη της να το ξεπεράσουν, συνειδητοποιώντας πλέον ποιες προτεραιότητες αξίζουν πραγματικά. «Ήταν πολύ σοβαρό αλλά είναι πάρα πολύ καλά, παρότι ήταν μια πολύ επικίνδυνη εγχείρηση γιατί τελικά ο όγκος ήταν καλοήθης. Απλώς ήταν μία πολύ σοβαρή εγχείρηση. Είχε μηνιγγίωμα το 2018, σε ηλικία 24 ετών. Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά», είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός, επισημαίνοντας πόσο καλά βαίνει τώρα η υγεία της Ελεονώρας.

Ήταν η σφαλιάρα που σε κάνει να πάρεις το μάθημα, να βάλεις σε προτεραιότητα τα σπουδαία και να μην αναλώνεσαι σε βλακείες. Είναι πολύ σπουδαίο μάθημα όταν όλα πάνε καλά

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Όπως ανέφερε περήφανη στην συνέχεια, η κόρη της υπήρξε τόσο αισιόδοξη σε όλο αυτό το δύσκολο ταξίδι, που κατάφερε να δώσει δύναμη και ελπίδα στα κοντινά της πρόσωπα. «Στην Αγγλία που έγινε η εγχείρηση, στα λένε εσένα πρώτα. Υπογράφει ο ασθενής πρώτα. Έχει τόσο τοις εκατό κίνδυνο θανάτου, τόσο πιθανότητα εγκεφαλικού. Έπρεπε να τα υπογράψει αυτά. Ήταν τόσο αισιόδοξη, τόσο γελαστή, τόσο "πάμε", μας είχε δώσει σε όλους αυτήν την γελαστή ματιά». Μάλιστα, η ηθοποιός εξομολογήθηκε ότι ο φόβος και η αγωνία για την κατάσταση της κόρης της εμφανίστηκε αφού είχε ολοκληρωθεί επιτυχώς η σοβαρή χειρουργική επέμβαση. Παρόλα αυτά, έχει βρει θάρρος και το αντιμετωπίζει καλά «Μετά όταν πέρασε και είχαν πάει όλα τόσο καλά, άρχισε να με πιάνει ο φόβος. Μετά φαίνεται ότι το τραυματάκι μέσα άρχισε να ενεργοποιείται. Εντάξει, το αντιμετωπίζω μια χαρά».

Κεντρική Φωτογραφία: NDP

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS