Στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, Καλό Μεσημεράκι, βρέθηκε καλεσμένη η Κοραλία Καράντη όπου μίλησε μεταξύ άλλων και για την απόφαση της να ονομάσει τον γιο της Εδουάρδο. 

Σε σχετική ερώτηση του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος απορούσε γιατί η ηθοποιός διάλεξε αυτό το όνομα εκείνη δεν έκρυψε το γεγονός ότι είχε αρκετές αμφιβολίες για το αν έκανε την σωστή επιλογή. Μάλιστα φαίνεται πως και η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε εκφράσει τις ενστάσεις της για το όνομα.

«Το Εδουάρδος είναι το όνομα του παππού του. Φοβόμουν στην αρχή, θυμόμουν αυτό που είχε πει η Βουγιουκλάκη ότι τώρα αυτός τι; Θα λες “Εδουάρδε έλα εδώ, έλα εδώ αγάπη μου, σε θέλω πολύ”. Αλλά εντάξει, μετά σκέφτηκα είναι τίμιο να πάρει το όνομα του παππού του. Δεν τον φωνάζουμε Εδουάρδο. Τον φωνάζουμε Έντο», είπε η Κοραλία Καράντη.


«Έκλεισε τα 25 πριν από λίγες ημέρες. Έκανε σπουδές Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνής Σχέσεις στην Αμερική και μετά ήρθε εδώ, σε αναμονή του τι θα κάνει και αν κάνει μεταπτυχιακό ή κάτι άλλο και έκατσε αυτό το ωραίο. Τώρα κάνει κάτι τελείως άλλης κατεύθυνσης δουλειάς. Είναι σε παραγωγή σήριαλ, ταινιών κλπ. Προσπαθούσα όταν ήταν μικρός να μην το παίρνω πολύ μαζί σε παραστάσεις, στα γυρίσματα για να μην πάρει το μικρόβιο γιατί είναι πολύ κολλητικό μικρόβιο. Χειρότερο από τον κορονοϊό και τελικά κοίτα να δεις που τα έφερε έτσι η μοίρα», πρόσθεσε η Κοραλία Καράντη.

Δείτε το βίντεο:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS