ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κάρι Φίσερ εμφανίζεται ξανά στο Star Wars και εμείς θυμόμαστε κάποια ενσταντανέ από το παρελθόν

Πάνω στις θρυλικές εμφανίσεις της στο πρώτο Star Wars βασίστηκαν πολλά outfits των απλών κοριστιών στο δρόμο αλλά και δημιουργίες μεγάλων οίκων μόδας.

Η Κάρι Φίσερ εμφανίζεται ξανά στο Star Wars και εμείς θυμόμαστε κάποια ενσταντανέ από το παρελθόν

Σήμερα, με την κυκλοφορία του νέου και έβδομου επεισοδίου του Star Wars, άπαντες είναι έτοιμοι να υποδεχτούν την Κάρι Φίσερ για ακόμα μια φορά στο κινηματογραφικό σύμπαν. Ίσως χωρίς το χρυσό μπικίνι της, το οποίο "γέννησε" μια σινεφίλ μανία που παραμένει πρωτοφανής για τα χρονικά της έβδομης τέχνης.

Η Κάρι Φίσερ εμφανίζεται ξανά στο Star Wars και εμείς θυμόμαστε κάποια ενσταντανέ από το παρελθόν

Η ίδια βέβαια, δεν ήταν απλά μια καυτή πριγκίπισσα που έτυχε να πρωταγωνιστήσει σε ένα από τα μεγαλύτερα success story του σινεμά, αφού από την οικογενειακή της βάση υπήρχε ο σπόρος: είναι κόρη ενός ακόμα βασιλικού ζεύγους της αμερικανικής σόουμπιζ, του καταπληκτικού αστέρα της μουσικής Έντι Φίσερ και της ντίβας του σινεμά Ντέμπι Ρέινολντς. H υποκριτική της μοίρα στο Χόλιγουντ είχε προδιαγραφεί έχοντας ήδη κάνει μια ταινία το 1975, πριν την "τσιμπήσει" ο Τζορτζ Λούκας στο καστ της θρυλικής του μυθολογίας, απ’ όπου και θα αναδειχθεί ως ένα από τα πιο περιζήτητα ονόματα του αμερικανικού σινεμά.

Η πρωτόγνωρη φήμη που απέκτησε όμως, δεν την απογείωσε και στην προσωπική της ζωή. Μετά από κάποια κάποια "εσωτερικά" σκαμπανεβάσματα, καταβυθίστηκε στον ατέρμονο κόσμο των καταχρήσεων. Έφτασε στο χείλος του γκρεμού. Και πάνω που φαινόταν ότι είχε ξοφλήσει, η Κάρι Φίσερ ξαναγεννήθηκε. Από τις στάχτες της αυτή τη φορά. Έχτισε μια νέα καριέρα ως συγγραφέας και σεναριογράφος του Χόλιγουντ, επιστρέφοντας στις καλές της ημέρες.

Μια ανάμνηση από το πρώτο Star Wars

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.