ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Κάρι Μπράντσο και ο Mr. Big είναι και πάλι μαζί στο sequel του Sex and the City

Νέο trailer δίνει στοιχεία για την επανένωση του ζευγαριού.

Η Κάρι Μπράντσο και ο Mr. Big είναι και πάλι μαζί στο sequel του Sex and the City

Το reboot της αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς Sex and the City είναι γεγονός και οι φανατικά πιστοί θαυμαστές της δεν βλέπουν την ώρα να συναντήσουν ξανά την Κάρι, την Σάρλοτ και την Μιράντα, για να μάθουν επιτέλους πως κατέληξαν οι ζωές τους. Το «Just Like That» αποτελεί ένα ολόφρεσκο sequel της πολυαγαπημένης νεοϋορκέζικης ιστορίας, με τα γυρίσματα να πραγματοποιούνται σε εντατικούς ρυθμούς, όπως αποκαλύπτουν κατα καιρούς οι πρωταγωνιστές. Μεταξύ των διάφορων teasers που κυκλοφορούν, ένα νέο trailer ήρθε στο φως της δημοσιότητας για να δώσει στοιχεία για την λατρεμένη σχέση της Κάρι Μπράντσο με τον Mr. Big.

Η επανένωση που περιμένουν όλοι με ανυπομονησία, φαίνεται πως είναι κοντά αφού η Κάρι Μπράντσο και ο Mr. Big ανταλλάζουν τρυφερές αγκαλιές και φιλιά στο νέο trailer της HBO, που δημοσιεύτηκε έπειτα απο την τελετή απονομής των Emmy. Η επίμαχη σκηνή διαδραματίζεται στην κουζίνα, με το ζευγάρι να βρίσκεται σε ένα ρομαντικό ενσταντανέ καθώς μαγειρεύει. Ο γοητευτικός Mr. Big, τον οποίο υποδύεται ο ταλαντούχος ηθοποιός Κρις Νορθ, αγκαλιάζει στοργικά την Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, με τους θαυμαστές του ζευγαριού να ζητωκραυγάζουν ήδη για την επανασύνδεση αυτή.

Το ρομαντικό απόσπασμα απαλύνει κάπως την ανησυχία, αλλά και την περιέργεια για το τι θα συμβεί μετά το τηλεοπτικό διαζύγιο των δύο πρωταγωνιστών. Ωστόσο, σκηνές σαν και αυτή έχουν φτιαχτεί απο τους δημιουργούς της σειράς, για να διατηρούν σε επαγρύπνηση το ενδιαφέρον του κοινού, όπως επίσης και οι φήμες που θέλουν να προβάλλεται στο πρώτο επεισόδιο του «Just Like That» η κηδεία προσώπου – κλειδί για την ιστορία.

Δείτε το trailer εδώ:

Kεντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".