Στο δωμάτιό της και στο "σπίτι του ηθοποιού" μας ξενάγησε η Καίτη Φίνου. Η κάμερα της εκπομπής "Σπίτι μου, σπιτάκι μου", εισέβαλε στον προσωπικό χώρο της γνωστής ηθοποιού. Μιλώντας για την κοινή καθημερινότητα με τόσους ανθρώπους δίπλα της, για την ηλικία της, αλλά και την απώλεια του Στάθη Ψάλτη, εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως η Καίτη Φίνου βρίσκεται σε μια ώριμη φάση της ζωής της.

Η ζωή στο σπίτι του ηθοποιού: "Είμαι εδώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το να μένεις σε ένα χώρο που έρχεσαι σε επαφή με ανθρώπους που δεν τους ξέρεις, έχετε διαφορετικά "θέλω", ναι ήταν σίγουρα δύσκολο"

Η αλήθεια για την ηλικία της: "Ναι, την ηλικία μου τη λέω. Είμαι 58 ετών. Για να τη λέω την ηλικία μου έχω σίγουρα συμβιβαστεί . Με ενοχλεί γιατί βλέπω τα ψηλοπροβλήματα που αρχίζει να έχει ο καθένας μας".

Οι σχέσεις της με τον Στάθη Ψάλτη: "Με τον Στάθη είχαμε να μιλήσουμε 3,5 χρόνια περίπου. Δεν είναι ότι τσακωθήκαμε δηλαδή και δεν μιλούσαμε. Ξαφνικά έμαθα ότι πήγε στο νοσοκομείο. Πήγα στο νοσοκομείο στις αρχές που μπορούσε να μιλήσει. Ήταν λίγο πιο βαριά (άρρωστος) αλλά μπορούσε να μιλήσει. Μου απαγορευόταν η είσοδος στο νοσοκομείο, μόνο εμένα (…) Μπήκα και στην εντατική, τον είδα, είπα αυτά που είπα, τον αποχαιρέτησα.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: .fthis.gr / youweekly.gr

TAGS