Μέχρι σήμερα, δεν είναι λίγα τα fashion και beauty brands που δημιούργησαν ιδιαίτερες μάσκες προστασίας, αφού σε πολλές χώρες η χρήση της μάσκας είναι υποχρεωτική και η ζήτηση αυξημένη. Σε αυτή τη νέα αγορά επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και η νεαρή δισεκατομμυριούχος Κάιλι Τζένερ, καθώς η μικρότερη από τις αδελφές Καρντάσιαν αποφάσισε να λανσάρει στην αγορά τη δική της πρόταση για στιλάτες μάσκες προστασίας.

 Η 22χρονη reality star, που είδε την περιουσία της να διογκώνεται, κυρίως χάρη στο brand καλλυντικών που έχει δημιουργήσει, τώρα, ανακοίνωσε πως λανσάρει δύο μάσκες προστασίας, οι οποίες φέρουν πάνω το όνομά της ή τα χείλη, που αποτελούν και λογότυπο του brand της.

Ωστόσο, με το που ανακοίνωσε το λανσάρισμα των μασκών, που η καθεμία κοστίζει περίπου 12.5 ευρώ (14 δολάρια) αμέσως η νεαρή δέχτηκε πολλά αρνητικά σχόλια. Χιλιάδες έσπευσαν να την κατηγορήσουν πως οι μάσκες της είναι ακριβές και πως χρησιμοποιεί την πανδημία για να θησαυρίσει. Πολλοί πρόσθεσαν πως δεδομένης της κατάστασης θα έπερεπε αν είχε κάνει δωρεά τις μάσκες σε νοσοκομεία και δομές που τις έχουν ανάγκη.

Άλλοι πάλι, βρήκαν εύστοχο και επίκαιρο το λανσάρισμα, ενώ θυμίζουν πως η Κάιλι Τζένερ, χωρίς η ίδια να το έχει ανακοινώσει, αποκαλύφθηκε πως το προηγούμενο διάστημα είχε δωρίσει τεράστια χρηματικά ποσά, σε νοσοκομεία και σε οργανισμούς που βοηθούν στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκάλεσε η πανδημία.

Δείτε τις μάσκες παρακάτω:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS

TAGS