Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Aρναούτογλου βρέθηκε η Ιωάννη Λίλη όπου μίλησε για τον γάμο της με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, για την οικογένεια τους, αλλά και για την καριέρα της. 

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε τα σκαμπανεβάσματά τους. Αν υπάρξει ζευγάρι που θα σου πει πως όλα είναι τέλεια και καταπληκτικά, θα σου πει ψέματα. Το θέμα είναι να είσαι εκεί και να είσαι βράχος, αλλά και να κάνεις και τις υποχωρήσεις που χρειάζεται γιατί αν δεν τις κάνεις της υποχωρήσεις εκεί το χάνεις το παιχνίδι.

Αυτά τα δύο χρόνια με την καραντίνα στη χώρα μας ήταν σε έξαρση η ενδοοικογενειακή βία, ενώ είδαμε και πολλά διαζύγια που βγήκαν στην επιφάνεια, ήταν πάρα πολύ λυπηρό αυτό. Εμείς στην καραντίνα τα περάσαμε όμορφα γιατί χαρήκαμε τον μπαμπά μας (Θοδωρή Ζαγοράκη) λίγο παραπάνω εδώ και στα τόσα χρόνια γάμου δεν τον είχαμε χαρεί τόσο πολύ, έλειπε συνεχώς σε ταξίδια» είπε σχετικά με τον γάμο της η Ιωάννα Λίλη.

Το πρώην μοντέλο ωστόσο αποκάλεσε και τον πραγματικό λόγο που εδώ και λίγο καιρό κυκλοφορεί με μπαστούνι:

«Είναι και άποψη και μου αρέσει πολύ ως αξεσουάρ. Αλλά θα σου πω το εξής. Πριν δυο χρόνια χειρούργησα το δεξί πόδι μου, γιατί νόμιζα ότι έχω κότσι. Αλλά τελικά ήταν οστεόφυτο το οποίο το δημιουργεί ο οργανισμός από την πολύωρη ταλαιπωρία με το πόδι μου, μετά από χρόνια ορθοστασίας και πάνω στα τακούνια σαν μοντέλο. Αρχικά φορούσα ένα παράξενο παπούτσι αναπαυτικό επειδή κούτσαινα και είπε να πάρω ένα μπαστούνι να κάνω ένα πιο… vintage στιλ. Το μπαστούνι το πήρα από Αμερική».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Kεντρική φωτογραφία: glomex

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS