Είναι γνωστό πως οι Ομπάμα έχουν άψογες σχέσεις με την βασιλική οικογένεια της Αγγλίας. Ο Χάρι είναι στενός φίλος του πρώην προέδρου των Η.Π.Α., ενώ ο Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον  είχαν καλέσει το ζευγάρι στο διαμέρισμα τους στο Παλάτι του Κένσινγκτον, όπου έγινε και μία χαριτωμένη φωτογράφηση με τον μικρό πρίγκιπα Τζώρτζ να ξετρελαίνεται με το δώρο που του έφερε η Μισέλ.

Ανατρέχοντας σε εκείνη την παλιά συνάντηση η πρώην Πρώτη Κυρία της Αμερικής μάλλον είχε μία διασκεδαστική ιδέα για το πώς μπορεί να κάνει πλάκα στην Κέιτ, η οποία σίγουρα θα περίμενε από στιγμή σε στιγμή τις ευχές της για τον ερχομό του τρίτου παιδιού της.

Και αυτές οι ευχές ήρθαν με τον πιο πρωτότυπο τρόπο αφού Ομπάμα επέλεξε να ευχηθεί με μία φωτογραφία του αγαπημένου της, ξανθούλη Τζώρτζ με τον οποίο έπαιξαν τόσο ωραία εκείνη την ημέρα στο παλάτι.

«Ο Μπαράκ και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι και συγχαίρουμε τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέμπριτζ για την πρόσφατη άφιξή! Ελπίζουμε να τον συναντήσουμε σύντομα για ένα πάρτι πιτζάμα στο παλάτι του Κένσινγκτον. Θα φορέσω τη ρόμπα μου!» έγραψε χαρακτηριστικά η Μισέλ, διασκεδάζοντας τις εντυπώσεις και ξεφεύγοντας από τα στενά πλαίσια της κοσμικής ευγένειας και ευπρέπειας. Πάντα ήταν κουλ η Μισέλ.

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση της:

 

 

TAGS