ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η επανεμφάνιση των Κλούνεϊ: Τζορτζ και Αμάλ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση τους μετά από πολύ καιρό

Δωρίζουν από κοινού ένα μεγάλο χρηματικό ποσό για τους πληγέντες της Βηρυτού, της ιδιαίτερης πατρίδας της Αμάλ.

Η επανεμφάνιση των Κλούνεϊ: Τζορτζ και Αμάλ στην πρώτη δημόσια εμφάνιση τους μετά από πολύ καιρό

Eδώ και λίγο καιρό τα διεθνή δημοσιεύματα θέλουν τον Τζορτζ Κλούνεϊ και την Αμάλ Αλαμουντίν ένα βήμα πριν το διαζύγιο. Με τον διάσημο ηθοποιό να δηλώνει ότι το 2019 δεν είχε δει τα δίδυμα παιδιά του για 200 ολόκληρες ημέρες, οι φήμες για οριστική ρήξη σε αυτό τον celebrity γάμο οργιάζουν σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον εδώ και μήνες το ζευγάρι δεν έχει πραγματοποιήσει καμία κοινή εμφάνιση, ενώ η επιβλητική βίλα τους στη λίμνη Κόμο της βόρειας Ιταλίας, που έσφιζε από ζωή κάθε καλοκαίρι, φέτος μοιάζει κλειστή και έρημη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους βρίσκονται στη Νέα Υόρκη όπου, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, προσπαθούν να δουν τι θα γίνει με το κοινό τους μέλλον και τον γάμο τους. Παρόλα αυτά, μετά από πολύμηνη σιωπή Κλούνεϊ και Αλαμουντίν επανεμφανίστηκαν για να κάνουν από κοινού μία μεγάλη χρηματική δωρέα για τα θύματα της Βηρυτού.

Με μία επίσημη, κοινή ανακοίνωση η Αμάλ και ο Τζορτζ δήλωσαν: «Ανησυχούμε και οι δύο για τους ανθρώπους της Βηρυτού και την καταστροφή που αντιμετώπισαν τις τελευταίες ημέρες. Τρεις φιλανθρωπικοί οργανισμοί που βρήκαμε παρέχουν ουσιαστική ανακούφιση στο έδαφος: ο Ερυθρός Σταυρός του Λιβάνου, ο Λίβανος Impact και η οργάνωση Baytna Baytak. Θα δωρίσουμε σε αυτά τα τρία 100.000 δολάρια και ελπίζουμε ότι και άλλοι θα βοηθήσουν με όποιο τρόπο μπορούν».

Σε παλαιότερη συνέντευξη του ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε πει ότι, δυστυχώς, το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον γύρω από τον γάμο του είναι τόσο μεγάλο που ο ίδιος και η οικογένεια του δεν μπορούν να πάνε ούτε για μία βόλτα στο Σέντραλ Παρκ , ενώ πρόσθεσε ότι γνωρίζει πως τα ταμπλόιντ έχουν συγκεκριμένο, ξεχωριστό κασέ για τους παπαράτσι που θα καταφέρουν να βγάλουν φωτογραφία τα δύο παιδιά των Κλούνεϊ.

Παράλληλα, λέγεται ότι ο ηθοποιός φοβάται για την ασφάλεια της οικογένειάς του, καθώς η Αμάλ έχει αναλάβει υποθέσεις κατά του ISIS, κάτι που είναι πολύ επισφαλές για την ηρεμία και την προστασία της οικογένειας. «Έχουμε πολλά θέματα να αντιμετωπίσουμε, όπως την ενίσχυση της ασφάλειας στα σπίτια μας, τα οποία πρέπει να διαφυλάσσουμε σε καθημερινή βάση. Δεν θέλουμε τα παιδιά μας να είναι στόχοι και αυτό είναι προτεραιότητά μας».

Άλλες φήμες μιλούν για τις τριβές που έχει προκαλέσει στη σχέση του ζευγαριού η ίδια η Αμάλ και η υπεράσπιση ανθρώπων όπως η Νάντια Μουράτ, η γυναίκα που είχε απαχθεί από τον ISIS και κατάφερε να διαφύγει, ενώ εκπροσωπεί και άλλες γυναίκες της μειονότητας Γεζίντι που έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από εξτρεμιστές του "Ισλαμικού Κράτους".

Ένα παλιό βίντεο με την Αμάλ Αλαμουντίν να μιλάει δημόσια για τον συζυγό της Τζορτζ Κλούνεϊ.

Κεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.