Η Χριστίνα Σάλτη βρέθηκε καλεσμένη στο The2Night Show. Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξομολογήθηκε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου πως στην παιδική της ηλικία ήταν μάρτυρας ενδοοικογενειακής βίας, στο σπίτι της, από τον πατέρα της προς την μητέρα της.

«Δεν έχω υποστεί εγώ την βία, το έβλεπα. Καταρχάς μίλησα για αυτό γιατί είχε βγει μια γραμμή στήριξης και είπα ότι κι εγώ είμαι έτοιμη να το πω γιατί δεν το έλεγα παλιότερα σε καμία περίπτωση. Η μαμά μου παλιά δεν ήθελε να το λέω. Η μαμά μου είναι σαν κι εμένα πολύ ανοιχτός άνθρωπος αλλά δεν θέλαμε να το δημοσιοποιήσουμε. Όσο μεγαλώνω, βλέπω ανθρώπους που ανοίγουν θέματα για την ζωή τους. Όλο ξεκινούσε από άλλο σοβαρό πρόβλημα αλκοολισμού. Όταν ένας άνθρωπος έχει τέτοια προβλήματα και ξεσπά με τέτοιο τρόπο, κάποιος άλλος το βιώνει. Η μαμά μου κάποια στιγμή το αποφάσισε να φύγει αλλά όχι γρήγορα.

»Ήταν κι άλλα θέματα. Η μάνα μου έλεγε που θα πάει, τι θα κάνει; Σκεφτόταν ότι έχει μικρά παιδιά, δεν δουλεύω και τι θα κάνω; Εγώ γενικά ήμουν η ισορροπίστρια. Θέλω να ‘μαι καλά μέσα μου για να κάνω παιδάκι. Τον έχω δικαιολογήσει και συγχωρήσει. Έχει "φύγει" τώρα. Δεν τον βλέπαμε χρόνια, είχαμε κόψει» είπε η τραγουδίστρια. 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS