Αν ρωτήσεις τον κόσμο «ποιο είναι το πιο δυνατό χαρακτηριστικό στην εικόνα της Ελένης Φιλίνη;» οι περισσότεροι θα απαντήσουν τα μακριά, μαύρα μαλλιά της και η φρέσκια εικόνα της μέσα στον χρόνο. Κι ενώ το δεύτερο παραμένει ισχυρό, το πρώτο άλλαξε.

Η ηθοποιός δεν έχει πλέον την μαύρη χαίτη της, το απόλυτο trade mark της εικόνας της. Την αντικατέστησε με ένα κοντό bob look, με ξανθές ανταύγειες. Εντελώς διαφορετική, αλλά εξίσου εντυπωσιακή. 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not» βρέθηκε η γνωστή ηθοποιός και έκανε το μεγάλο «μπαμ». Εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής μια άλλη αφήνοντας όλους με μια τεράστια έκπληξη, με το στόμα ανοιχτό -σχεδόν.  

Η ίδια απόλαυσε την έκπληξη που προκάλεσε λέγοντας ότι αποφάσισε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της αφήνοντας όμως, κάποια ερωτηματικά. Δεν ξεκαθάρισε εάν πρόκειται για κάτι μόνιμο ή εάν φόρεσε κάποια περούκα με αφορμή τον καινούργιο της ρόλο.

Οι τέσσερις παρουσιαστές, αφού σχολίασαν έντονα και για κάμποση ώρα την τεράστια αλλαγή της, προσπάθησαν να αποκαλύψουν τι ακριβώς συμβαίνει, με την Ελένη Φιλίνη να αποφεύγει χαμογελαστή να απαντήσει ενισχύοντας τον μύθο του τι παίζει με την εικόνα της. 

Εκτός εάν όλο αυτό ήταν ένα τεστ για να δει τις αντιδράσεις του κόσμου ώστε να προβεί τελικά σε μια μόνιμη αλλαγή. Θα δείξει. 

 

Δείτε το βίντεο με την μεγάλη αλλαγή στο λουκ της Ελένης Φιλίνη:

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

 

TAGS