«Δεν παντρευτήκαμε ποτέ με τον Γιάννη. Ήμασταν και οι δύο χωρισμένοι, οπότε δεν μπήκαμε στη διαδικασία. Τι είναι ο γάμος; Να υπογράψεις ένα χαρτί… Και αυτό σε κάνει να αγαπάς τον άλλον και να τον σέβεσαι εφ όρου ζωής; Εμείς αποδείξαμε σε αυτά τα 25 και χρόνια, μπορεί να μην παντρευτήκαμε, αλλά πραγματικά σεβόμαστε και αγαπάμε ο ένας τον άλλον. Αυτό το έχει αποδείξει η ζωή, δεν το λέω εγώ. Και οι πειρασμοί τριγύρω πάρα πολλοί», έχει δηλώσει στο παρελθόν η Δήμητρα Παπαδήμα.

Αυτό το ταλαντούχο ζευγάρι της τέχνης έχει καταφέρει να βρει τους τρόπους που κάνουν τη σχέση τους πιο δυνατή και ουσιαστική, μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Η Δήμητρα Παπαδήμα που πρωταγωνιστεί στην παράσταση «Το Αγρίμι» μαζί με τον Γιάννη Μποσταντζόγλου, στο θέατρο Άλφα, άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στην κάμερα του «Happy Day» και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Από την φετινή παράσταση «Το Αγρίμι». Δήμητρα Παπαδήμα-Γιάννης Μποσταντζόγλου.

Η πετυχημένη ηθοποιός εδώ και πολλά χρόνια μένει έναν όροφο κάτω από τον σύζυγό της, τον οποίο χαρακτηρίζει ως ένα «αιώνιο παιδί». Φαίνεται πώς αυτή η αλλαγή επέφερε ηρεμία στο ζευγάρι που εδώ και 28 χρόνια, στέκεται ο ένας στο πλευρό του άλλου και μαζί μεγαλώνουν το παιδί τους, την πανέμορφη Θαλασσινή, που σήμερα είναι 24 ετών. 

Η κόρη τους, Θαλασσινή

«Είναι υπερβολική, όχι αυστηρή, αλλά παθαίνει πανικούς. Έχει τις αγωνίες της, τις οποίες πλέον καταλαβαίνω και κατανοώ, χωρίς φυσικά να μην έχουμε και ομηρικούς καυγάδες για το τί ώρα θα γυρίσω και με ποιόν θα βγω. Σιγά σιγά, όμως, καταλαβαίνει πως μεγαλώνω! Και ο μπαμπάς μου φυσικά με βλέπει κι αυτός πάντα σαν το μικρό κοριτσάκι του» θα δηλώσει πιο παλιά η Θαλασσινή για τη σχέση της με τους γονείς της.

Η Δήμητρα Παπαδήμα αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, ότι έχασε» το ενδεχόμενο καριέρας στην Αμερική όταν της είχε προτείνει συνεργασία ο Νικ Κασσαβέτης, επέλεξε να μείνει στο πλευρό του συντρόφου της.

Λαμπερή, εντυπωσιακή με το γοητευτικό της χαμόγελο, η Δήμητρα παραδέχεται ότι έχει κάνει μια κάποια «μποτοξάκια» όταν καλείται να ερμηνεύσει ρόλους μικρότερης ηλικίας, χωρίς όμως να είναι υπέρ των πλαστικών επεμβάσεων.

 

Δείτε το βίντεομε το σπίτι της: 

 

Φωτό: NDP

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS