Πρόκειται για ένα φλέγον ζήτημα το τελευταίο διάστημα, ειδικά μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για την αλλαγή φύλου από τα 15 χρόνια ενός παιδιού. Όλο και περισσότεροι διάσημοι τοποθετούνται και ρωτούνται σχετικά.

Ένας εξ αυτών και ο Κώστας Κόκλας, ο οποίος στην τελευταία του συνέντευξη στο Λοιπόν, τοποθετήθηκε ανάμεσα σε άλλα σχετικά με το ρόλο του στη σειρά του ΑΝΤ1 «Κάτι χωρισμένα παλικάρια» αλλά και την οικογένειά του.

Για το γιο του, ανέφερε συγκεκριμένα: «Είναι στην προεφηβεία ακόμα, δεν έχουμε μπει στο κεφάλαιο “συναισθηματικές αναζητήσεις με το αντίθετο φύλο”, έχουμε ακόμα να κάνουμε με μεταφυσικές συζητήσεις, τον Χάρι Πότερ, αυτά είναι τα θέματα. Νομίζω θα τα πάει καλά με το αντίθετο φύλο, γιατί είναι εξωστρεφής».

Πώς θα αντιδρούσε όμως στην περίπτωση που ο γιος του δήλωνε ότι έχει άλλες σεξουαλικές προτιμήσεις; «Σε αυτό δεν μπορώ να επέμβω. Αυτό που μπορώ να κάνω είναι να είμαι δίπλα και να τον βοηθήσω να αποδέχεται αυτό που είναι, όχι να προσπαθήσω να επιβάλλω, αν όχι τη δική μου άποψη, την άποψη του τι πρέπει να γίνει. Αν αγαπάς, αυτός που είναι δίπλα σου και ειδικά αν είναι το παιδί σου, στέκεσαι δίπλα του σε όλες τις επιλογές του», απάντησε ο ηθοποιός που ξεκαθάρισε ότι στέκεται δίπλα στο παιδί του σε όλες τις επιλογές του.

 

TAGS