ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η δίκη Τζόνι Ντεπ -Άμπερ Χερντ και ο εμπλεκόμενος Έλον Μασκ

Δίκη Τζόνι Ντεπ -Άμπερ Χερντ: Εκείνη λέει πως της επιτέθηκε σεξουαλικά με μπουκάλι, εκείνος πως τον αποκαλούσε «χοντρό γέρο. Ποιος ο ρόλος του Έλον Μασκ;

Η δίκη Τζόνι Ντεπ -Άμπερ Χερντ και ο εμπλεκόμενος Έλον Μασκ

Η διαμάχη της Άμπερ Χερντ και του Τζόνι Ντεπ συνεχίζεται στις δικαστικές αίθουσες. Προχθές ξεκίνησε η δίκη και τα όσα συνέβησαν έγιναν, φυσικά, αμέσως viral. H Άμπερ Χερντ βρίσκεται στο εδώλιο του κατηγορημένου για συκοφαντική δυσφήμηση ενώ η δικηγόρος της ισχυρίστηκε χαρακτηριστικά ότι ο Τζόνι Ντεπ της επιτέθηκε σεξουαλικά με ένα μπουκάλι αλκοολούχου ποτού. Από τη μεριά της η Άμπερ Χερντ υπερασπίστηκε τον εαυτό της και απάντησε σε όλες τις κατηγορίες που δέχθηκε από την πλευρά του ηθοποιού, ο οποίος υποστήριξε ότι έβλαψε την καριέρα του, μετά την δημοσίευση ενός άρθρου στην Washington Post το 2018.

Η αδερφή του Τζόνι Ντεπ, Κρίστι Ντεμπρόβσκι, πήρε θέση στη δίκη και αποκάλυψε πολλές λεπτομέρειες για τη σχέση τους, συμπεριλαμβανομένου του πως φοβόταν για τον αδερφό της. Η 61χρονη αδερφή του ηθοποιού κατέθεσε στο δικαστήριο και ισχυρίστηκε ότι η πρώην σύζυγος του αδελφού της τον αποκάλεσε κάποτε «χοντρό γέρο» όταν έμαθε ότι ο οίκος Dior θέλει να συνεργαστεί με τον ηθοποιό, σύμφωνα με το Hollywood Life.Οι δικηγόροι του Ντεπ περιέγραψαν στο δικαστήριο πώς η «βαθιά προβληματική» Άμπερ Χερντ προσέγγισε ερωτικά τον ηθοποιό στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους, δείχνοντάς του έντονα το ενδιαφέρον της και κολακεύοντάς τον. Καθώς όμως προχωρούσε η σχέση τους, τα πράγματα άλλαξαν και άρχισε να τον υποτιμά και τον προσβάλλει καθημερινά.

«Η κυρία Χερντ είναι ένα βαθιά προβληματικό άτομο που χειραγωγεί τους ανθρώπους γύρω γύρω της», ανέφερε χαρακτηριστικά η Καμίλ Βασκέζ, δικηγόρος του Ντεπ, προτού περιγράψει πώς γνώρισε ο πελάτης της την πρώην σύζυγό του, το 2009, στα γυρίσματα του φιλμ Rum Diary: «Εκείνη τον κυνήγησε, τον φλέρταρε. Έκανε πολλά πράγματα για να τον κερδίσει παριστάνοντας την ερωτοχτυπημένη και το κόλπο της πέτυχε: την ερωτεύτηκε παράφορα». Αργότερα όμως, η σχέση τους μεταμορφώθηκε σε κάτι τελείως διαφορετικό, με την ίδια να αποκαλύπτει ένα άλλο πρόσωπο: «Κατέφευγε στη σωματική βία, του πετούσε πράγματα, τον χτυπούσε, τον αποκαλούσε δειλό, του έλεγε ότι δεν ήταν άνδρας επειδή δεν καθόταν να τσακωθεί μαζί της».

Όπως υποστήριξε η αδερφή του ηθοποιού η Άμπερ συνεχώς τον υποτιμούσε και μάλιστα για την πιθανή συνεργασία του ηθοποιού με τον οίκο Dior είχε πει: "Γιατί να θέλει ο Dior να κάνει δουλειά μαζί σου; Εσύ δεν έχεις στυλ"

Η δίκη Τζόνι Ντεπ -Άμπερ Χερντ και ο εμπλεκόμενος Έλον Μασκ
Ακόμη, σημείωσε ότι η Άμπερ αρνήθηκε να υπογράψει προγαμιαίο συμβόλαιο πριν τον γάμο, κάτι που έρχεται σε αντίθεση με τους δικηγόρους υπεράσπισης της που λένε ότι ο Ντεπ δεν ήθελε έναν προγαμιαίο συμβόλαιο.

Η δίκη αναμένεται να διαρκέσει περισσότερο από έναν μήνα, ξεκίνησε στις 11 Απριλίου και ο Depp ζητά 50 εκατομμύρια δολάρια για ηθική αποζημίωση. Ακόμη η δίκη μπορεί είναι σε αρχικό στάδιο αλλά ήδη έχουμε ακούσει αρκετές αποκαλύψεις και από τις δυο πλευρές.

Οι διάσημοι μάρτυες κατηγορίας και υπεράσπισης
Υπάρχουν περίπου 120 άτομα στη λίστα πιθανών μαρτύρων. Ανάμεσα σε αυτούς ο Έλον Μασκ , ο Π ολ Μπέτανι και ο Τζέιμς Φράνκο. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla αναμένεται να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Χερντ. Ο Μασκ, ο οποίος έβγαινε με τη Χερντ μεταξύ 2016-18, προσφέρθηκε να παρέχει "ασφάλεια 24 ώρες το 24ωρο" στο Justice Leagueπροκειμένου να την προστατεύσει από τον Ντεπ, σύμφωνα με μηνύματα κειμένου που διαβάστηκαν στη δίκη. Ο Φράνκο, επίσης, αναμένεται να να καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης της Χερντ. Η ηθοποιός είπε ότι εκμυστηρεύτηκε στον Φράνκο για τους μώλωπες που υπέστη σε μια υποτιθέμενη διαμάχη με τον Ντεπ.

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.