ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μπρουκ Σιλντς έζησε τον αρρωστημένο θαυμασμό ως τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της

Η Μπρουκ Σιλντς περιγράφει τη σκηνή αρρωστημένου θαυμασμού, που έζησε στα 13 της, όταν ήταν ακόμα η Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης.

Η Μπρουκ Σιλντς έζησε τον αρρωστημένο θαυμασμό ως τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της

Στα μαθήματα που τη δίδαξε η ζωή της αναφέρθηκε η Μπρουκ Σιλντς σε άρθρο της στον Observer (με αφορμή την αυτοβιογραφία της που κυκλοφόρησε, το 2014, με τίτλο «Ηταν κάποτε ένα μικρό κορίτσι»). Μια ζωή, η οποία βρισκόταν στο κέντρο της δημοσιότητας από τότε που η ίδια θυμάται τον εαυτό της,

«Ποτέ δεν αισθάνθηκα το σοκ που παθαίνουν όσοι γίνονται διάσημοι και χάνουν την ιδιωτική ζωή τους» αναφέρει. «Η πορεία μου στη σόουμπιζ ξεκίνησε όταν ήμουν 11 μηνών. Για μένα δεν υπήρξε ποτέ ζωή χωρίς φλας και φωτογράφους».

«Η πορεία μου στη σόουμπιζ ξεκίνησε όταν ήμουν 11 μηνών. Για μένα δεν υπήρξε ποτέ ζωή χωρίς φλας, κάμερες και φωτογράφους»

Η Μπρουκ Σιλντς έζησε τον αρρωστημένο θαυμασμό ως τη χειρότερη εμπειρία της ζωής της
Η 52χρονη σήμερα, κάποτε "Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης" ή αθώα νεαρή καλλονή που μεγάλωνε και ανακάλυπτε τον έρωτα στο εξωτικό τοπίο μιας "Γαλάζιας Λίμνης", αναφέρεται με απλότητα στη χαμένη παιδική ηλικία της.

Η 52χρονη σήμερα, κάποτε "Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης" ή αθώα νεαρή καλλονή που μεγάλωνε και ανακάλυπτε τον έρωτα στο εξωτικό τοπίο μιας "Γαλάζιας Λίμνης", αναφέρεται με απλότητα στη χαμένη παιδική ηλικία της. «Ο αλκοολισμός της μητέρας μου ήταν το κυρίαρχο στοιχείο της ζωής μου σε όλη τη διάρκεια της παιδικής και εφηβικής ηλικίας μου. Για όλα αυτά τα χρόνια, ήμουν η νοσοκόμα μιας αλκοολικής. Και τα μόνα που με ενδιέφεραν ήταν να παίρνω καλούς βαθμούς στο σχολείο και να κρατήσω ζωντανή τη μαμά μου».

«Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα ψαλίδι να πλησιάζει το πρόσωπό μου. Ηταν ένας θαυμαστής που προσπαθούσε να μου κόψει τα μαλλιά...».

Η Σιλντς αναφέρεται στο σάλο που είχε προκαλέσει η εμφάνισή της στην «Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης», όπου σε ηλικία 13 ετών υποδυόταν ένα αθώο κορίτσι που μεγάλωνε σε οίκο ανοχής. «Θυμάμαι ότι δεν καταλάβαινα για ποιο λόγο γινόταν όλη αυτή η φασαρία. Η μαμά μου είχε γίνει έξαλλη. Με φώναξε και μου είπε: Σου άρεσε που έπαιξες στην ταινία; Απάντησα ναι κι εκείνη είπε: «Τότε... γ@@@ τους όλους».

Ωστόσο, η συγκεκριμένη ταινία είχε σταθεί αφορμή να βιώσει αυτό που χαρακτηρίζει «μια από τις χειρότερες εμπειρίες της ζωής μου». Το συμβάν έγινε στο Φεστιβάλ Καννών, όταν η «Κουκλίτσα της Νέας Ορλεάνης» («Pretty Baby») ήταν υποψήφια για τον Χρυσό Φοίνικα. «Κάποια στιγμή ήμουν πραγματικά τρομοκρατημένη, καθώς ήμουν περικυκλωμένη από ένα τεράστιο πλήθος. Με την άκρη του ματιού μου είδα ένα ψαλίδι να πλησιάζει το πρόσωπό μου. Ηταν ένας θαυμαστής που προσπαθούσε να μου κόψει τα μαλλιά...».

Η ηθοποιός αναφέρεται για άλλη μια φορά στη στενή -φιλική όπως έχει διευκρινίσει- σχέση της με τον Μάικλ Τζάκσον («ήμασταν πολύ δεμένοι, όταν πέθανε ένιωσα σαν ζόμπι»), αλλά και στη -μη- σχέση της με τον πρώην άντρα της Αντρέ Αγκάσι. «Δεν μιλάμε πια, εδώ και χρόνια. Είχε την ευκαιρία να επικοινωνήσει μαζί μου το 2012 όταν πέθανε η μητέρα μου, αλλά δεν το έκανε...».

Δείτε το βίντεο της πορείας της Κουκλίτσας σε 52χρονη γυναίκα:

Read Next

20 Απρ 2024

Αυτές είναι οι καλύτερες ημερομηνίες για να παντρευτείτε το 2024 σύμφωνα με τους αστρολόγους

H αστρολόγος Lisa Stardust από τη Νέα Υόρκη αποκαλύπτει τις ευνοϊκότερες ημερομηνίες και ποιες να αποφύγουμε.

20 Απρ 2024

Τιμ Μπάρτον- Έλενα Μπόναμ Κάρτερ: το πιο cult ζευγάρι του Χόλιγουντ που έσπασε τους γυαλιστερούς κανόνες

Ανατρεπτικοί, spooky και υπέροχοι ο Τιμ Μπάρτον και η Έλενα Μπόναμ Κάρτερ έζησαν μαζί 13 χρόνια πριν τον οριστικό χωρισμό τους. Εσείς ποια προτιμάτε; Την Μπελούτσι ή την Μπόναμ Κάρτερ;

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

Γυναίκες στην Αρχαία Ελλάδα: Σπαρτιάτισσες - Αθηναίες σημειώσατε 3-0

Πόσο αόρατες ήταν τελικά οι γυναίκες στην αρχαιότητα; Τις αγαπούσαν ή όχι οι άντρες τους; Ποιους ρόλους μπορούσαν να διεκδικήσουν; Τι γινόταν σε περίπτωση μοιχείας; Και γιατί θα έπρεπε να ευχόμασταν να είχαμε γεννηθεί στη Σπάρτη και όχι στην Αθήνα;

20 Απρ 2024

Guardian για γυναικοκτονίες στην Ελλάδα: Τα κυκλαδικά αγαλματίδια, δείχνουν σεβασμό στο γυναικείο σώμα, πώς το έχασε η Ελλάδα;

Η βρετανική εφημερίδα αντιτάσσει τα αγαλματίδια της κυκλαδικής τέχνης με τις γυναικοκτονίες στην Ελλάδα

20 Απρ 2024

Πομπηία: Οι αρχαιολόγοι έφεραν στο φως μετά από 2000 χρόνια την Ωραία Ελένη

Τοιχογραφία με παράσταση από τον Τρωικό πόλεμο αποκάλυψαν οι αρχαιολόγοι.

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.