ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Μπέτι Γουάιτ έπαθε εγκεφαλικό έξι μέρες πριν τον θάνατό της

Η επίσημη ανακοίνωση για τα αίτια θανάτου της πολυβραβευμένης ηθοποιού.

Η Μπέτι Γουάιτ έπαθε εγκεφαλικό έξι μέρες πριν τον θάνατό της

Την 31η Δεκεμβρίου η πολυβραβευμένη ηθοποιός, Μπέτι Γουάιτ, άφησε ήσυχα την τελευταία της πνοή καθώς κοιμόταν. Το λαμπερό αστέρι του κινηματογράφου αλλά και πρωτοπόρος της πρώιμης αμερικανικής τηλεόρασης πέθανε μόλις 18 ημέρες πριν κλείσει έναν αιώνα ζωής. Δύο εβδομάδες μετά τον θάνατό της ανακοινώθηκαν τα επίσημα αίτια θανάτου της, καθώς όπως υποστήριζαν αρχικά οι αρμόδιοι δεν οφείλονταν στο γήρας της ηλικίας της.

Η Μπέτι Γουάιτ έπαθε εγκεφαλικό έξι μέρες πριν τον θάνατό της

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του ξένου Τύπου, το «χρυσό» κορίτσι των ‘80s και ‘90s έφυγε από την ζωή εξαιτίας εγκεφαλικού επεισοδίου που υπέστη έξι μέρες πριν τον θάνατο της. Συγκεκριμένα, το TMZ ανέφερε ως επίσημη αιτία θανάτου της star «εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα». Παρόλο που το εγκεφαλικό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και μακροχρόνια αναπηρία, πηγές τόνισαν στο πρακτορείο ότι η Γουάιτ ήταν «σε εγρήγορση και συνοχή» μετά το επεισόδιο.

Συγκεκριμένα, το TMZ ανέφερε ως επίσημη αιτία θανάτου της star «εγκεφαλοαγγειακό ατύχημα». Παρόλο που το εγκεφαλικό μπορεί να προκαλέσει μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και μακροχρόνια αναπηρία, πηγές τόνισαν στο πρακτορείο ότι η Γουάιτ ήταν «σε εγρήγορση και συνοχή» μετά το επεισόδιο.

Ο θάνατος της κωμικού ανακοινώθηκε από τον επί χρόνια ατζέντη και καλό φίλο της, Jeff Witjas, ο οποίος επιβεβαίωσε μάλιστα στο «Associated Press» ότι η Γουάιτ δεν έπασχε από κάποια διαγνωσμένη ασθένεια. «Πραγματικά ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφευγε από τη ζωή. Ήταν το πιο θετικό άτομο που γνώρισα ποτέ» επισήμανε μεταξύ άλλων ο ατζέντης της.

Αξίζει να σημειωθεί πως λίγους μήνες νωρίτερα, η star είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της το μυστικό μακροζωίας της, που όπως είχε αναφέρει με χιουμοριστική διάθεση δεν είναι άλλο από την αγάπη της για την βότκα και τα χοτ ντογκ. «Αποφεύγω να τρώω οτιδήποτε πράσινο» είπε αστειευόμενη, συμπληρώνοντας «Όχι σοβαρά, νομίζω ότι είναι βασικό ότι ακόμα δουλεύω. Πάντως αισθάνομαι πολύ τυχερή που είμαι σε τόσο καλή κατάσταση».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.