Στην εκπομπή της ΕΡΤ «Σημείο Συνάντησης» βρέθηκαν από κοινού η Κοραλία Καράντη και η Τασούλα Επτακοίλη. 

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για την μακροχρόνια καριέρα της, για την ομορφιά που περνάει, για τη σχέση της με τους άντρες, αλλά και για το μυστικό που κάνει μία σχέση να αντέξει στον χρόνο.

Η ίδια μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε πώς περνούσαν οι μέρες με την ασθένεια της μητέρας της, η οποία έφυγε πρόσφατα από τη ζωή.

«Είμαι ένας άνθρωπος που δεν σκορπίζομαι πολύ έτσι κι αλλιώς. Μου αρέσει το σπίτι και μένω μέσα και διαβάζω και βλέπω τηλεόραση. Είχα πάρα πολλά πράγματα να σκεφτώ στη συγκεκριμένη φάση της ζωής μου, να κάνω απολογισμούς.

Έχασα πρόσφατα και τη μητέρα μου, η ασθένεια της με απορρόφησε πολύ από το πρώτο κομμάτι της καραντίνας, γιατί κυρίως είχα την αγωνία να τη συναντώ και να της συμπαραστέκομαι, γιατί δεν ήμασταν στο ίδιο σπίτι», είπε η ηθοποιός.

«Είμαι σε ηλικία των απολογισμών. Όταν είσαι στην ηλικία τη δική μου, με 40 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, σε μια ηλικία που οι γυναίκες μπαίνουν λίγο στην άκρη στο ερωτικό κομμάτι. Είναι σαν να αποσύρονται».

«Υπάρχει προκατάληψη, πρέπει να αποδείξεις ότι δεν είσαι μόνο όμορφος. Να αποδείξεις ότι έχεις μυαλό και ικανότητες. Ένας άσχημος άνθρωπος πείθει ότι κάτι τρέχει μαζί του.

Όταν είσαι όμορφος κάνει τους άλλους καχύποπτους, ότι μπορεί μέσα να είναι ακατοίκητο. Εγώ έφτασα στο άλλο άκρο να μην με νοιάζει. Να πάρω κάποια κιλά, όπως και πήρα. Έπαιζα με αυτά δεν είχα πρόβλημα. Μέσα μου θεωρούσα ότι είναι ένας τρόπος να πας κόντρα στην εποχή του φαίνεσθαι», κατέληξε η Κοραλία Καράντη.

Από την άλλη, η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της εκπομπής «Πλάνα Με Ουρά», Τασούλα Επτακοίλη, μίλησε για το ταλέντο της στις αφηγήσεις ιστοριών, για τα παιδικά της χρόνια στην Σάμο, τον ρόλο που μπορεί να διεκδικήσει μία γυναίκα στον απαιτητικό χώρο της δημοσιογραφίας, το αγαπημένο της ρεπορτάζ, τους τοξικούς ανθρώπους και πως τους αντιμετωπίζει στην ζωή της και φυσικά μοιράζεται τα όνειρα της για το μέλλον.

«Με τα χρόνια προσπαθώ να μένω μακριά από αυτούς τους ανθρώπους. Φτάνει να καταλάβω ότι είναι τοξικοί, γιατί κάποιοι καμουφλάρονται καλά. Εμένα σε έναν άνθρωπο με τραβάει η αλήθεια. Εμπιστεύομαι το ένστικτό μου και σπάνια πέφτω έξω», είπε η Τασούλα Επτακοίλη.

Δείτε όλη τη συζήτηση με ένα κλικ εδώ. 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS