Κι ενώ τα βλέμματα όλων ήταν στραμμένα στο Λονδίνο για τα φετινά βραβεία BAFTA, στη Νέα Υόρκη μία άλλη απονομή συγκέντρωσε πολλούς celebrities αλλά και ανθρώπους που ασχολούνται με τις τέχνες και τα γράμματα. Εναλλακτικοί καλλιτέχνες, σκηνοθέτες, σεναριογράφοι και συγγραφείς έδωσαν το παρών στα Writers Guild Awards σε μία βραβεία όπου η αξία του κειμένου είχε τον πρώτο ρόλο.

Ανάμεσα στους υψηλούς προσκεκλημένους οι Chloë Sevigny, Greta Gerwig και Natasha Lyonne, αλλά και η Sienna Miller που έχει συγκεντρώσει πάνω της τα φώτα της δημοσιότητας αφού, σύμφωνα με πρόσφατα δημοσιεύματα, μόλις αρραβωνιάστηκε τον συντροφό της Lucas Zwirner. 

H φήμη κυκλοφορεί εδώ και λίγο καιρό αλλά πρόσφατα επιβεβαιώθηκε με την διασημη ηθοποιό να κυκλοφορεί στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου με ένα διαμαντένιο μονόπετρο. Πριν λίγο καιρό το ζευγάρι είχε πραγματοποιήσει μία κοινή εμφάνιση στον γάμο της καλής φίλης της Siena, Jennifer Lawrence. 

Όσο για το κομψό και μινιμαλιστικό κόσμημα ο φακός των φωτογράφων κατάφερε να το απαθανατίσει από πολύ κοντά στην απονομή των Writers Guild Awards. Ένα δακτυλίδι χωρίς υπερβολές, χωρίς σμαράγδια, ρουμπία και ζαφείρια (που αποτελούν τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια), αλλά με ένα μοναδικό διαμάντι να δεσπόζει πάνω σε μία λεπτή βέρα από πλατίνα. Απλό, κομψό και διακριτικό. 

Η Μίλερ συνδύασε το πολύτιμο κόσμημα της με ένα λευκό, μίντι φόρεμα της εταιρίας The Outnet, το οποίο κοστίζει 193 δολάρια.

Ένα δακτυλίδι χωρίς υπερβολές, χωρίς σμαράγδια, ρουμπία και ζαφείρια (που αποτελούν τεράστια τάση τα τελευταία χρόνια), αλλά με ένα μοναδικό διαμάντι να δεσπόζει πάνω σε μία λεπτή βέρα από πλατίνα. Απλό, κομψό και διακριτικό. 

Ένα βίντεο σχετικά με τον πρόσφατο αρραβώνα της Miller με τον Ζwirner.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS