Με αφορμή το promo για το νέο επεισόδιο της εκπομπής American Idol, η Κέιτι Πέρι ντύθηκε … αντισηπτικό, ώστε να περάσει το μήνυμα της σπουδαιότητας των μέτρων  υγιεινής εν μέσω πανδημίας με έναν πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Η εκπομπή American Idol επέστρεψε με νέο επεισόδιο την Κυριακή 26 Απριλίου και η εγκυμονούσα Κέιτι Πέρι δεν μπόρεσε να κρύψει τη χαρά της. Η διάσημη τραγουδίστρια και κριτής του show, αποφάσισε να κάνει ένα πολύ έξυπνο promo για αυτό, περνώντας παράλληλα ένα μήνυμα σε όλους τους θαυμαστές της πως πρέπει να συνεχίσουν να προσέχουν και να τηρούν τα μέτρα υγιεινής που επιβάλλει η πανδημία.

Η Κέιτι Πέρι φορώντας ένα τεράστιο κοστούμι αντισηπτικού έπλυνε τα πιάτα στην κουζίνα της λέγοντας: «Α! Γεια! Katy Perry εδώ, να σας θυμίσω να μένετε ασφαλείς, να πλένετε τα χέρια σας και να μείνετε συντονισμένοι σε ένα ολοκαίνουριο, που όμοιο του δεν υπάρχει, επεισόδιο του American Idol!»

Η 35χρονη σταρ που περιμένει το πρώτο της παιδί έχει επιλέξει και στο παρελθόν να φορέσει τεράστια κοστούμια  όπως έκανε και στο Met Gala 2019 που την είδαμε να κυκλοφορεί σαν μπέργκερ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Κεντρική φωτό

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS