Ο 27χρονος γιος της Ιζαμπέλα Ροσελίνι, Ρομπέρτο, ποζάρει στη νέα καμπάνια του οίκου Ralph Lauren, καρφώνοντας με το βαθύ, πράσινο βλέμμα του τον φωτογραφικό φακό. 

Ο ίδιος δηλώνει ότι μέχρι πρόσφατα δεν είχε δει ποτέ τον εαυτό ως μοντέλο, ούτε πίστευε ότι μπορεί να κάνει αυτή τη δουλειά αν και αγαπούσε πάντα τον κόσμο της μόδας. «Δεν είχα σκεφτεί ποτέ να ασχοληθώ με τη μόδα, μέχρι πρόσφατα. Πάντα με τραβούσε κάτι στη μόδα. Και θεωρώ ότι το μόντελινγκ είναι η ιδανική ευκαιρία για να μάθω περισσότερα γι’ αυτή», δηλώνει ο Ρομπέρτο στο περιοδικό W.

Ωστόσο η συνεργασία με τον Raulph Lauren δεν είναι η πρώτη στην πορεία του νεαρού Ρομπέρτο, ο οποίος σίγουρα θα ξεχωρίζει στα κάστινγκ με την εξωτική ομορφιά του, τα έντονα χαρακτηριστικά του προσώπου του, τη φωτογένεια και τα διαπεραστικά του μάτια.

Ο υιοθετημένος γιος της ηθοποιού έχει δουλέψει επίσης με τους οίκους Bvlgari και Dolce & Gabbana, ενώ ακολουθεί ουσιαστικά τα βήματα της αδελφής τους, Ιλέττρα, της βιολογικής κόρης της Ροσελίνι, η οποία εργαζόταν για χρόνια ως μοντέλο αλλά τελικά αφοσιώθηκε στον χώρο της εστίασης και στη μαγειρική.

Δείτε φωτογραφίες από το ίνσταγκραμ του 27χρονου Ρομπέρτο:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

Kεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS