Στα διαλείμματα των γυρισμάτων της ταινίας «Το δόλωμα» (1964) η Αλίκη Βουγιουκλάκη απολάμβανε τις πανέμορφες παραλίες της Ρόδου. Έτσι, μια σπάνια φωτογραφία της από το νησί, με την οποία ο επίσημος λογαριασμός της στο Instagram υποδέχτηκε τον Αύγουστο, επιβεβαιώνει ότι αποτελεί διαχρονικό σύμβολο γοητείας, καθώς ποζάρει με μπικίνι, επιδεικνύοντας το καλλίγραμμο σώμα της. Τον @alikivougiouklakiofficial διαχειρίζεται ο Γιάννης Παπαμιχαήλ, γιος της Αλίκης Βουγιουκλάκη και του Δημήτρη Παπαμιχαήλ

Το «Δόλωμα», σε σκηνοθεσία Αλέκου Σακελλάριου, είχε ως πρωταγωνιστές τους Αλίκη Βουγιουκλάκη, Αλέκο ΑλεξανδράκηΝτίνο Ηλιόπουλο και Βαγγέλη Βουλγαρίδη. Αφηγείται την ιστορία δύο απατεώνων, του Μπάμπη Βαλέρη (Αλεξανδράκης) και του Μάνθου (Ηλιόπουλος), που για να ξεγελάσουν τα θύματά τους στη χαρτοπαιξία χρησιμοποιούν ως δόλωμα μια ωραία γυναίκα, την οποία φυσικά ενσαρκώνει η Αλίκη.

Η ταινία θεωρήθηκε προκλητική για την εποχή της, ωστόσο σημείωσε μεγάλη εμπορική επιτυχία. Μόνο στην πρώτη της προβολή, έκοψε 557.302 εισιτήρια στους κινηματογράφους της Αθήνας και του Πειραιά, κατακτώντας τη δεύτερη θέση ανάμεσα στις 93 ελληνικές ταινίες που προβλήθηκαν την κινηματογραφική περίοδο 1964–65. Στο εξωτερικό η ταινία κυκλοφόρησε με τους αγγλικούς τίτλους «The bait» και «Ace of spades». 

Ο Γιάννης Παπαμιχαήλ γράφει στη λεζάντα της νέας φωτογραφίας που ανέβασε: «Καλό Αύγουστο, ο αγαπημένος μήνας των Ελλήνων και της Αλίκης. Καλοκαίρι του 1964 σε διάλειμμα από τα γυρίσματα της ταινίας "Το δόλωμα" και πιο όμορφη από ποτέ, απολαμβάνει τις υπέροχες παραλίες της Ρόδου».

Δείτε την ανάρτηση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

κεντρική φωτό:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS