Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Ζέιν Μαλίκ υποδέχθηκαν το πρώτο τους παιδί. Η γέννα ήρθε πριν από μερικές μέρες, αλλά το ζευγάρι μόλις κοινοποίησε το γεγονός με φωτογραφίες στο Instagram από το μικροσκοπικό χεράκι του μωρού.

«Το κοριτσάκι μας είναι εδώ, υγιές και όμορφο» έγραψε ο Μαλίκ, προσθέτοντας: «Θα ήταν αδύνατον, αυτή τη στιγμή, να εκφράσω με λόγια το πώς νιώθω. Η αγάπη που αισθάνομαι για αυτό το μικροσκοπικό πλάσμα είναι πέρα από την κατανόησή μου. Νιώθω ευγνωμοσύνη που τη γνώρισα, είμαι περήφανος που μπορώ να την αποκαλώ δική μου και τυχερός για τη ζωή που θα έχουμε μαζί».

Η Τζίτζι Χαντίντ έγραψε στο δικό της λογαριασμό: «Η κόρη μας ήρθε να μας βρει στη γη αυτό το Σαββατοκύριακο και ήδη έχει αλλάξει τον κόσμο μου. Την αγαπώ πάρα πολύ».

Το μοντέλο είχε καταφέρει να κρατήσει κρυφή την εγκυμοσύνη για πολλούς μήνες, τον Μάρτιο περπάτησε ακόμα και στην πασαρέλα με ελαφρώς φουσκωμένη κοιλιά. Τελικά αποκάλυψε ότι περιμένει παιδί στα γενέθλιά της, που τη βρήκαν σε καραντίνα στην οικογενειακή φάρμα της Πενσιλβάνια.

Η σχέση της 25χρονης Χαντίντ με τον μουσικό, πρώην μέλος των One Direction, ξεκίνησε το 2015 αλλά σημαδεύτηκε από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις.

Δείτε τις νέες αναρτήσεις τους για τη γέννηση του μωρού:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

photo: EPA/JUSTIN LANE

TAGS