ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Η αυτοπεποίθηση μου είχε διαλυθεί»: Όταν η Ούμα Θέρμαν μίλησε για το διαζύγιο της από τον Ίθαν Χοκ

«Τη μία στιγμή είστε οικογένεια και την άλλη, εντελώς ξαφνικά, παύετε να είστε οικογένεια. Και αυτό είναι πάρα πολύ σκληρό».

«Η αυτοπεποίθηση μου είχε διαλυθεί»: Όταν η Ούμα Θέρμαν μίλησε για το διαζύγιο της από τον Ίθαν Χοκ

Το 1997 δύο από τους πιο όμορφους και εμβληματικούς ηθοποιούς ολόκληρων των 90's γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας επιστημονικής φαντασίας, Gattaga. Η Ούμα Θέρμαν και ο Ίθαν Χοκ δούλεψαν μαζί υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Άντριου Νίκολ και ένας μεγάλος έρωτας γεννήθηκε.

Το ζευγάρι, το οποίο έγινε σε χρόνο μηδέν talk of the town και τράβηξε πάνω του όλα τα φλας των παπαράτσι παντρεύτηκε μόλις έναν χρόνο μετά και απέκτησε δύο παιδιά, τη Μάγια και τον Λεβόν. Όμως μετά από περίπου 5 χρόνια κοινής, συζυγικής ζωής τα πρώτα, πολύ σοβαρά προβλήματα στον γάμο τους άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους. Ο χωρισμός έμοιαζε προδιαγεγραμμένος ήδη από το 2003, αλλά το ζευγάρι πήρε οριστικά διαζύγιο το 2005. Τότε, η Ούμα Θέρμαν είχε κάνει μία συγκινητική εξομολόγηση στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ, μιλώντας για τους λόγους που αυτός ο γάμος δεν κατάφερε να επιβιώσει.

«Είναι πάρα πολύ σκληρό γιατί τη μία στιγμή είστε οικογένεια με τον άλλο και μετά, τελείως ξαφνικά, δεν είστε πια,» είχε πει, βουρκωμένη η διάσημη ηθοποιός. Η Θέρμαν προσπάθησε να αναφέρθει με όση περισσότερη ειλικρίνεια μπορούσε στους λόγους που την οδήγησαν να χωρίσει με τον συζυγό της, λέγοντας ότι όταν έχεις παιδιά τα πράγματα αυτομάτως γίνονται τρομερά δύσκολα.

«Όταν έχεις δύο παιδιά οι προτεραιότητες σου αλλάζουν εντελώς, είναι πολύ δύσκολο. Εγώ δεν δούλεψα πολύ ανάμεσα στις δύο γέννες μου, κάτι που μας προσέφερε πάρα πολύ μεγάλη σταθερότητα. Αλλά επέστρεψα στη δουλειά όταν ο γιος μου ήταν πολύ μικρός. Και τότε άρχισαν τα σοβαρά προβλήματα, γιατί μιλάμε για μία υπερβολικά απαιτητική δουλειά. Υποθέτω ότι πρέπει να πάρω πάνω μου όλο το φταίξιμο γι'αυτόν τον χωρισμό. Ήταν τρομερά δύσκολα τα πράγματα, ο γιος μου ήταν πάρα πολύ μικρός, μόλις 18 μηνών,» θα πει η ηθοποιός στην Όπρα Γουίνφρεϊ.

«Νομίζω πως ότι κι αν κάνεις σε έναν χωρισμό, όσο κι αν μαλώσεις, όσο κι αν θυμώσεις, πρέπει να καταλάβεις ότι είναι για το συμφέρον όλων το να σκεφτείς πρώτα απ΄όλα τα παιδιά σου. Είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις,» προσέθεσε. «Όταν χώρισα από τον Ίθαν ήμουν σε πάρα πολύ κακή κατάσταση, η αυτοπεποίθηση μου είχε καταρρακωθεί τελείως,» εξομολογείται στο τέλος η Θέρμαν η οποία μετά τον χωρισμό της από τον Χοκ έκανε σχέση με τον πολυεκατομμυριούχο Γάλλο επενδυτή Arpad Busson, με τον οποίο αρραβωνιάστηκε δύο φορές, αλλά χώρισε και τις δύο. Μαζί έχουν μία κόρη, την 8χρονη, σήμερα, Λούνα.

Και η προσωπική ζωή του Ίθαν Χοκ όμως δεν εξελίχθηκε ιδιαίτερα καλά μετά το διαζύγιο του από την Ούμα Θέρμαν. Όπως είχε δηλώσει ο ίδιος, σε συνέντευξη του το 2018, «η προσωπική μου ζωή διαλύθηκε μετά από αυτόν τον χωρισμό».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί.

Kεντρική φωτογραφία: Από την επίσημη αφίσα της ταινίας Gattaga

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.