Δεν έχει υπάρξει στιγμή ηρεμίας από τη στιγμή που η Αντζελίνα Τζολί και ο Μπραντ Πιτ αποφάσισαν να πάρουν χωριστούς δρόμους. Το λεγόμενο «Μπραντζελίνα» δεν υπάρχει πλέον, και ίσως αυτή η αυτοδημιούργητη λέξη των fans τους να σημαίνει πια μόνο πόλεμο. Πρόσφατα, λοιπόν, η Αντζελίνα προχώρησε σε μία κίνηση που μυρίζει εκδίκηση.

Η Χολιγουντιανή σταρ αποφάσισε να πουλήσει το μερίδιό της από την κάποτε ερωτική τους φωλιά. Οι δυο τους διατηρούσαν οινοποιείο στη Γαλλία το οποίο έβγαζε το φημισμένο ροζέ κρασί Μιραβάλ, μία επιχείρηση αξίας 164 εκατομμυρίων δολαρίων, συνοδευόμενη με μία πολυτελέστατη βίλα. Η Αντζελίνα προέβη σε αυτή την απόφαση, τη στιγμή που οι πληροφορίες ήθελαν τον Μπραντ να προσπαθεί να την αποτρέψει.

Η Αντζελίνα προέβη σε αυτή την απόφαση, τη στιγμή που οι πληροφορίες ήθελαν τον Μπραντ να προσπαθεί να την αποτρέψει.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, πριν από έναν μήνα η ηθοποιός έλαβε δικαστική έγκριση για να προχωρήσει με την αγοραπωλησία των μετοχών της. Ο Μπραντ Πιτ από τη μεριά του ήθελε να έχει λόγο στις κινήσεις της, δεδομένου ότι δεν επιθυμεί η προσωπική του δουλειά να περάσει σε άγνωστα χέρια. Μπορεί να κατάφερε να εμποδίσει προγενέστερες συμφωνίες, αλλά αυτή τη φορά ο Μπραντ δεν τα κατάφερε.

Η Αντζελίνα φρόντισε να αποποιηθεί την κοινή τους περιουσία, αλλά και να προκαλέσει σοβαρό πονοκέφαλο στον πρώην σύζυγό της κατά την απουσία της. Αλλά πώς; Πουλώντας το μερίδιο της (50%) σε ένα πολύ ισχυρό label κρασιού, το Tenute Del Mondo του Stoli Groop. Με αυτόν τον τρόπο αφήνει στα ανάμεσα στα πόδια του Μπραντ ένα μεγάλο αφεντικό.

Κεντρική Φωτογραφία Abaca

Ακολουθήστε το womantoc στο instagram

 

 

TAGS