Την πρώτη της φωτογραφία με μαγιό δημοσίευσε η Αντέλ μετά την πολύ μεγάλη απώλεια κιλών της. Η διάσημη Βρετανίδα τραγουδίστρια κατάφερε μέσα σε μερικούς μήνες να χάσει πάρα πολλά κιλά και να μεταμορφωσεί τελείως, όχι μόνο το σώμα της αλλά και την ενέργεια και την διάθεση της. 

Σε μία καταπράσινη αυλή η ερμηνεύτρια του «Hello» πόζαρε με χάρη και αυτοπεποίθηση, αποτίνοντας φόρο τιμής στο Notting Hill Carnival του Λονδίνου.

Για τη συγκεκριμένη εμφάνιση η Αντέλ φόρεσε ένα κολάν με tie-dye μοτίβο και ένα μπικίνι τοπ με τη σημαία της Τζαμάικα, έχοντας τα μαλλιά της πιασμένα σε πολλά-πολλά, μικρά κοτσιδάκια.

Φυσικά αυτό που ξεχωρίζει είναι η γυμνασμένη της κοιλιά και η λεπτή της μέση, απόδειξη ότι οι απόψει της για την γυμναστικής έχουν αλλάξει αρκετά το τελευταίο διάστημα. Να θυμίσουμε ότι η Αντέλ είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξη της ότι απεχθάνεται όσο τίποτα το γυμναστήριο.

Η συγκεκριμένα φωτογραφία της Αντέλ πραγματικά ξετρέλανε τους θαυμαστές της και συγκέντρωσε 3 εκατομμύρια λάικς σε λίγες μόνο ώρες.

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

TAGS