Μπορεί η μητέρα της, Δούκισσα του Κέμπριτζ να αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα και με τεράστια επιτυχία εμπορευματοποιημένα fashion icons της εποχής μας, η Σάρλοτ όμως κατάφερε από πολύ νωρίς να ανεξαρτητοποιηθεί στη βιομηχανία της μόδας και να αποκτήσει σε ηλικία μόλις 9 μηνών τη δική της απόχρωση κραγιόν με την υπογραφή του Marc Jacobs.

Le Marc lip crème collection, Charlotte, Marc Jacobs, harrods.com

O δαιμόνιος Αμερικανός σχεδιαστής δηλώνει ότι εμπνεύστηκε από το χρώμα των Βρετανικών ρόδων και των χειλιών της μικρής Πριγκίπισσας και λάνσαρε το κραγιόν The deep rose pink lipstick στη νέα του καλλυντική σειρά Le Marc lip crème collection. Το κραγιόν που πωλείται αποκλειστικά στα πολυκαταστήματα Ηarrod's προς 31€ αναμένεται να προκαλέσει παρόμοια καταναλωτική φρενίτιδα στο Βρετανικό κοινό -που φαίνεται να λατρεύει οτιδήποτε σχετίζεται με τη Βασιλική οικογένεια- τόσο με τα ρούχα της μητέρας της Κέιτ Μίντλετον όσο και με του αδερφού της George. Για να είμαστε και δίκαιοι όμως ολόκληρη η παγκόσμια αγορά φαίνεται να γοητεύεται από λίγη βασιλική αστερόσκονη αφού τα sold out πέφτουν βροχή σε όλο το κόσμο οθόντας τους σχεδιαστές να εμπνέονται ακόμα και από την απόχρωση των χειλιών ενός μωρού.

Το κραγιόν Charlotte στη βιτρίνα του πολυκαταστήματος Harrod's.

Σε περίπτωση που δεν βρίσκεστε στη Μεγάλη Βρετανία και επιθυμείτε να αποκτήσετε το Marc Jacobs κραγιόν, μπορείτε να το παραγγείλετε εδώ online με συνολικό κόστος 86€, συμπεριλαμβανομένων των εξόδων αποστολής στην Ελλάδα.

TAGS