Ο Τζουντ Λο πέρα από ηθοποιός έχει υπάρξει και το πρόσωπο του οίκου Dior, μια διαδρομή που ακολουθεί τώρα και η κόρη του, η 20χρονη Άιρις, την οποία έχει αποκτήσει με την πρώην σύντροφό του, την επίσης ηθοποιό Σάντι Φροστ.

Το όμορφο κορίτσι, που φαίνεται να έχει πάρει χαρακτηριστικά και από τους δύο γονείς του σε έναν εντυπωσιακό συνδυασμό, ασχολείται με το μόντελινγκ και πρόσφατα το πολυτελές brand που είχε επιλέξει στο παρελθόν και τον πατέρα του έχρισε την Άιρις πρέσβειρά του.

Η ίδια σχολίασε σχετικά: «Ο οίκος Dior ανέκαθεν κρατούσε μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου και είναι αληθινή τιμή μου να μπαίνω στον κόσμο ενός τόσο εμβληματικού brand. Η ομορφιά αποτελούσε πάντα το τεράστιο πάθος μου και δεν είναι μυστικό ότι νιώθω δέος απέναντι στις προτάσεις του Dior. […] Για μένα, αυτός ο οίκος είναι διαχρονικός και ταυτόχρονα επίκαιρος, καθώς ανανεώνεται διαρκώς».

Δεν είναι μάλιστα η πρώτη συνεργασία της με κορυφαίο brand ομορφιάς, καθώς από την εφηβεία ακόμα είχε τελέσει παγκόσμια πρέσβειρα της Burberry Beauty, πρωταγωνιστώντας στη διαφημιστική καμπάνια του Burberry Liquid Lip Velvet

Την ίδια επαγγελματική διαδρομή με την Άιρις ακολουθεί και ο αδερφός της, Ράφερτι Λο, ήδη από τον Ιούνιο του 2014, ο οποίος μάλιστα παρουσιάζει φοβερή ομοιότητα με τον πατέρα του.

Δείτε την Άιρις Λο σε νέα ανάρτηση για τη συνεργασία της με τον Dior:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτό: EPA/NEIL HALL
 

TAGS