Οι φήμες ξεκίνησαν να κάνουν τον γύρο του κόσμου τον Μάρτιο, τότε που τα διεθνή Μέσα Ενημέρωσης έκαναν λόγο για πιθανή εγκυμοσύνη της Τζίτζι Χαντίντ. Μέχρι τον Απρίλιο η ίδια επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα που την ήθελαν έγκυο στο πρώτο της παιδί από τον μουσικό και τραγουδιστή Ζάιν Μάιλικ. Μόνο που μέχρι πολύ πρόσφατα κανείς δεν είχε την Τζίτζι με φουσκωμένη κοιλιά.

Το συγκεκριμένο γεγονός έμοιαζε τόσο παράξενο που οι διαδικτυακοί της φίλοι είχαν αρχίσει να αναρωτιούνται «που είναι το μωρό» και πώς καταφέρνει το διάσημο μοντέλο να κρύβει με τόση επιτυχία την εγκυμοσύνη της. Στο τέλος η Χαντίντ αποφάσισε να δώσει τέλος στις ερωτήσεις, εξηγώντας ότι φροντίζει πάντα να ποζάρει από συγκεκριμένη οπτική γωνία και να φοράει τα κατάλληλα ρούχα. 

Φαίνεται, λοιπόν, ότι τώρα, λίγο καιρό πριν γεννήσει, η Τζίτζι πήρε την απόφαση να αποκαλύψει για πρώτη φορά την φουσκωμένη κοιλιά της. Η αποκάλυψη έγινε σε ένα λάιβ βίντεο για λογαριασμό του περιοδικού V Magazine. 


Φορώντας ένα λευκό - πράσινο πουκάμισο που έδειχνε την φουσκωμένη κοιλιά της, επειδή ήταν ξεκούμπωτο στο κάτω μέρος η Τζίτζι Χαντίντ όχι μόνο χάρισε αυτό το γλυκό στιγμιότυπο στoυς followers της, αλλά εξήγησε και τους λόγους για τους οποίους δεν εμφάνιζε την κοιλιά της.

Ήταν γιατί, όπως είπε, ήθελε οι φίλοι της να μην ασχολούνται με την εγκυμοσύνη της αλλά με την πανδημία του κορωνοϊού και αργότερα με το κίνημα Black Lives Matter.

Δείτε φωτογραφίες της Τζίτζι Χαντίντ αλλά και απόσπασμα από το live:

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS