Και έτσι ξαφνικά, την περασμένη Πέμπτη το βράδυ οι θαμώνες του club Lips Drag Queen Show Palace Restaurant and Bar της Νέας Υόρκης είδαν τη Σελίν Ντιόν να περνάει την πόρτα του μαγαζιού, να κάθεται σε ένα από τα τραπέζια και να παίρνει μέρος στον διαγωνισμό καραόκε που ακολούθησε λίγο αργότερα.

Οι πάντες έμειναν άφωνα όμως η παρουσία της Ντιόν εκεί έχει λόγο και σκοπό και τελικά δεν ήταν απρογραμμάτιστη αφού συνέβη στο πλαίσιο της κυκλοφορίας του νέου της άλμουμ με τίτλο «Courage».

H είδηση έγινε γνωστή μόνο ενός φανατικού θαυμαστή της τραγουδίστριας ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο μπαρ και μίλησε αργότερα στο Entertainment Tonight για την στιγμή που η Σελίν ανέβηκε στη σκηνή.

«Η Σελίν μίλησε λιγάκι και μετά έφυγε, αλλά πολύ σύντομα επέστρεψε λέγοντας πως δεν μπορεί να φύγει χωρίς να μας δώσει κάτι», είπε, προσθέτοντας πως η ίδια τραγούδησε το «Flying On My Own». 

Ενώ βρισκόταν στη σκηνή, για ένα μόνο τραγούδι, η Σελίν Ντιόν που πρόσφατα έχει ανακυρηχθεί σε fashion icon, είπε επίσης στο κοινό πως ελπίζει να τους αρέσει το καινούργιο άλμπουμ και πως θα αρέσει επίσης στον σύζυγό της, Ρενέ Ανζελίλ, ο οποίος έχει φύγει από την ζωή. Αμέσως μετά έστειλε ένα φιλί προς τον ουρανό. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Aθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

 

TAGS