«Λοιπόν, τι συμβαίνει ακριβώς κατά τη διάρκεια μίας συνεδρίας;» ρωτάει με νόημα η Gwyneth Paltrow την Betty Dodson στο πρώτο επίσημο τρέιλερ της νέας εκπομπής της ηθοποιού στο Netflix.  «Όλοι έρχονται σε οργασμό,» απαντά με σιγουριά η sex educator που συμμετέχει στη σειρά σεμιναρίων-μαθημάτων που μπορεί να λάβει κανείς μέσω της εταιρίας Good, και τα οποία έχουν σαν σκοπό να φτάσουν την έννοια της ευεξίας σε ένα άλλο επίπεδο. 

Στην αρχή του πρώτου επίσημου τρέιλερ της εκπομπής, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στα τέλη αυτού του μήνα, η πρωταγωνίστρια του «Ερωτευμένος Σαίξπηρ» που πρόσφατα ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει για πάντα την υποκριτική, κάθεται σε έναν άνετο καναπέ μαζί με συνεργάτιδες της και συζητούν τα πολλά οφέλη ενός session μέσω του προγράμματος ευεξίας που προσφέρει το Goop. Αμέσως μετά η κάμερα μετακινείται προς μία γυναίκα, ντυμένη όπως θα πήγαινε κανείς στο γυμναστήριο, πάνω σε ένα τραπέζι μασάζ να βρίσκεται στα πρόθυρα ενός έντονου οργασμού, χωρίς σεξουαλική επαφή.  «Τι στο καλό της έκανες;» ρωτάει, γελόντας η Πάλτροου.

Το νέο ντοκιμαντέρ του Netflix σχετικά με το Goop, την πάρα πολύ πετυχημένη εταιρία της πρώην ηθοποιού που ασχολείται αποκλειστικά με οτιδήποτε μπορεί να κάνει μία γυναίκα να αισθανθεί πιο υγιής, πιο όμορφη και πιο ισορροπημένη, υπόσχεται πολλά. Τρόπους με τους οποίους θα είμαστε πλέον σε θέση να εξικοιωθούμε περισσότερο με το σώμα μας, δείχνοντας σε γυναίκες πως να εξερευνήσουν την ίδια την κλειτορίδα τους, διαλογισμό, βελονισμό, γιόγκα, ψυχοθεραπεία, εναλλακτικές ψυχεδελικές τεχνικές που σε οδηγούν στην απόλυτη χαλάρωση και ψυχική ηρεμία, αλλά και κρυοθεραπείες για το σώμα και το πρόσωπο. 

Στο τρέιλερ ακούμε γυναίκες να υποστηρίζουν ότι έλυσαν πολλά από τα ζητήματα τους μέσα σε μόλις 5 ώρες, ενώ πήγαιναν σε ψυχολόγο για χρόνια, ενώ άλλες έρχονται αντιμέτωπες με την πιο σκοτεινή πλευρά του εαυτού τους. 

Είτε είσαι υποστηρικτής των όσων πρεσβεύει η Πάλτροου, είτε αντιμετωπίζεις τις εναλλακτικές αυτές θεραπείες με σκεπτικισμό και επιφυλακτικότητα σίγουρα το «Goop Lab» του Netflix αποδεικνύεται αρκετά ιντριγκαδόρικο για να το παρακολουθήσει κανείς.

Δείτε το τρέιλερ της νέας σειράς-ντοκιμαντέρ που έρχεται μέσα από τη συχνότητα του Netflix.

Κέντρική φωτογραφία: AΠΕ

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

TAGS