Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν άκρως ταραγμένα για τη διάσημη, και άλλοτε παιδί θαύμα, τραγουδίστρια και ηθοποιό Ντέμι Λοβάτο όπως μάλιστα η ίδια εξηγεί μέσα από το ντοκιμαντέρ αφιερωμένο στη ζωή της, «Dancing with the Devil: the art of starting over». Η εξάρτησή της από τα ναρκωτικά λίγο έλειψε να της στοιχίσει την ίδια της τη ζωή ενώ ακόμη και σήμερα αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά προβλήματα υγείας. Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε μέσα από το ντοκιμαντέρ, η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία ήταν ουσιαστικά βιασμός, εμπειρία που ξαναβίωσε το βράδυ της μοιραίας δόσης, όταν ο dealer της την άφησε αναίσθητη να πεθάνει, αφού πρώτα την εκμεταλλεύτηκε.

Παράλληλα, όπως μαθαίνουμε μέσα από το ντοκιμαντέρ, η πρώτη της σεξουαλική εμπειρία ήταν ουσιαστικά βιασμός, εμπειρία που ξαναβίωσε το βράδυ της μοιραίας δόσης, όταν ο dealer της την άφησε αναίσθητη να πεθάνει, αφού πρώτα την εκμεταλλεύτηκε.

Όλα τα παραπάνω, μαζί με τάσεις αυτοκτονίας και διπολική διαταραχή, συνθέτουν μία ιδιαίτερη και πολυσχιδή προσωπικότητα, η οποία παλεύει θαρραλέα με τους δαίμονές της, και όπως όλα δείχνουν βγαίνει νικήτρια.

Η πιο πρόσφατη ανακοίνωση της Ντέμι, είχε να κάνει με την σεξουαλική της ταυτότητα, μιας και αυτοπροσδιορίστηκε ως «pansexual» δηλαδή ένα άτομο που ελκύεται και από τα δύο φύλα. Μάλιστα λίγες ώρες πριν, έκανε ακόμη μία νέα ανακοίνωση μέσω Instagram, ή για την ακρίβεια ένα coming out, αποκαλύπτοντας ότι είναι «non binary».

Μάλιστα λίγες ώρες πριν, έκανε ακόμη μία νέα ανακοίνωση μέσω Instagram, ή για την ακρίβεια ένα coming out, αποκαλύπτοντας ότι είναι «non binary».

Tα «non binary» άτομα δεν αυτοπροσδιορίζονται ως αρσενικά ή θηλυκά και πολλά από αυτά χρησιμοποιούν στα αγγλικά την αντωνυμία πληθυντικού they/them, αντί του he/him ή she/her. Όπως η ίδια τόνισε «Σήμερα με μεγάλη μου χαρά μοιράζομαι μαζί σας ότι από εδώ και πέρα αυτοπροσδιορίζομαι ως non binary άτομο και αλλάζω τις αντωνυμίες μου σε they/them. H απόφαση αυτή έρχεται έπειτα από ώρες ψυχοθεραπείας και αυτογνωσίας. Ακόμα μαθαίνω και σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να θεωρηθώ επίσημη εκπρόσωπος των ατόμων αυτών»

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Κεντρική φωτογραφία: EPA/JIM LO SCALZO

TAGS