Τα σκαλιά της εκκλησίας θα ανέβει σύντομα η Μάρα Δαρμουσλή μαζί με τον αγαπημένο της Βασίλη Τσατσάκη, ο οποίος είναι σεφ. 

Το πρώην μοντέλο θα παντρευτεί τον σύντροφο της στις 5 Σεπτεμβρίου σε ένα μικρό εκκλησάκι στο Μάτι Αττικής, έχοντας στο πλευρό της τον 13χρονο γιο της Άγγελο. 

Αυτές τις ημέρες μαμά και γιος βρίσκονται στην Κρήτη όπου η Μάρα Δαρμουσλή και ο Βασίλης Τσατσάκης έκαναν πάρτι για τον επικείμενο γάμο τους. Από εκεί η μέλλουσα νύφη και αφοσιωμένη μαμά ανέβασε μία σπάνια φωτογραφία με τον γιο της, ο οποίος έχει μεγαλώσει πολύ και θα τη συνοδεύσει στην εκκλησία.

Ο Άγγελος Καπόνης είναι πλέον 13 ετών και μοιάζει αρκετά στην όμορφη μητέρα του.

Η Μάρα Δαρμουσλή, έχει δηλώσει για τον γιο της:

«Όταν έμεινα έγκυος στον γιο µου. Ήταν ένα μεγάλο δώρο για µένα, μια ευλογία. Στην ηλικία των 23 ετών, στην κορύφωση της καριέρας µου, που ήμουν µε το ένα πόδι πάνω στο αεροπλάνο, αφού ως μοντέλο γύριζα τον κόσμο, έκανα ένα ριψοκίνδυνο επαγγελματικό διάλειμμα για να φέρω στη ζωή τον γιο µου. Και το χαρακτηρίζω ριψοκίνδυνο γιατί θα μπορούσε να τερματίσει την καριέρα µου ως μοντέλο. Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, ειδικά στον χώρο της μόδας, αυτό που προβάλλουμε είναι εφήμερο και η εγκυμοσύνη αυτή θα μπορούσε να σημαίνει και το τέλος της καριέρας µου. Παρ’ όλα αυτά δεν μετανιώνω ούτε στιγμή και όχι µόνο γιατί αυτό είναι το παιδί µου, αλλά γιατί µε έναν περίεργο τρόπο µε τη γέννηση του γιου µου σώθηκε και η μητέρα µου και τώρα είμαι τρισευτυχισμένη γιατί έχω στο πλευρό µου και τους δύο».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Κεντρική φωτογραφία:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS