Εξομολογητική διάθεση είχε η Κόρτνεϊ Κοξ, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Running Wild With Bear Grylls, αφού παραδέχθηκε πως είναι πολύ δύσκολο για μια γυναίκα να μεγαλώνει σε ένα τόσο ανταγωνιστικό περιβάλλον, όπως αυτό του Χόλιγουντ.

Η 52χρονη πλέον Κορτνεϊ, η οποία υπέστη παραμόρφωση (τύπου Ρενέ Ζελβέγκερ) από τα επαναληπτικά μπότοξ, τόνισε πως δε μπορεί να βλέπει πια τον εαυτό της σε φωτογραφίες μετά από αισθητικές επεμβάσεις.

«Νομίζω πως η πίεση να διατηρήσεις την εικόνα σου, όχι μόνο για τη δόξα, αλλά για το πώς μεγαλώνεις μέσα στη δουλειά μας είναι μεγάλη. Το να μεγαλώνεις δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Όμως εγώ έμαθα το μάθημά μου. Προσπαθούσα να παλέψω με το γήρας, κυνηγώντας πάντα κάτι, όμως... δεν γίνεται. Μερικές φορές κοιτάζεις μια φωτογραφία σου και λες "Θεέ μου, δείχνεις απαίσια". Έχω κάνει πράγματα για τα οποία έχω μετανιώσει. Ευτυχώς όμως είναι πράγματα που διαλύονται και εξαφανίζονται. Οι τελευταίες εμφανίσεις δεν είναι και οι καλύτερές μου. ΄Ετσι τώρα έχω ένα καινούριο μότο: ‘Just let it be.’»

Σήμερα η Κόρτνεϊ Κοξ, αποτάσσεται το μπότοξ και τα αποτελέσματα είναι πολύ καλύτερα.
TAGS