Το Instagram είναι το επίσημο εργαλείο με το οποίο μπορείς να πείσεις τους πάντες ότι η ζωή σας είναι πιο λαμπερή από ό, τι πραγματικά είναι. Μπορείτε να περάσετε ώρες ψάχνοντας τον τέλειο φωτισμό για να φωτογραφήσετε τη σαλάτα σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ίδια ακριβώς πόζα για τις selfies σας γέρνοντας το κεφάλι πάντα με τον ίδιο τρόπο, αλλά αποκρύπτεται το γεγονός ότι από κάτω φοράτε την ίδια βρώμικη φόρμα που φοράτε πάντα μέσα στο σπίτι. Κάνετε ό, τι μπορείτε για να βεβαιωθείτε ότι οι φωτογραφίες σας είναι τόσο λαμπερές όσο πρέπει να είναι. Αλλά τίποτα δεν μπορεί να φτάσει τη λάμψη των λογαριασμών των celebrity στο Instagram. Aυτοί είναι μια κατηγορία μόνοι τους.

 

Η κωμικός Celeste Barber ήθελε να δείξει πόσο γελοίες είναι μερικές δημοσιεύσεις που κάνουν διασημότητες στο Instagram και έτσι τους αντέγραψε και το αποτέλεσμα είναι ξεκαρδιστικό!

 

 

«Μερικές διασημότητες στο Instagram φαίνεται να πιστεύουν ότι οι υπόλοιποι άνθρωποι που δεν είμαστε τόσο πλούσιοι και προνομιούχοι είμαστε και ηλίθιοι και πιστεύουμε ότι αυτά που δημοσιεύουν είναι πραγματικά.»

 

 

Ήθελα να δείξω πόσο γελοίο θα ήταν αν ένας “φυσιολογικός” άνθρωπος αντέγραφε τις δημοσιεύσεις που κάνουν οι celebrities.

 

 

 

 

Συνήθως τα βάζει με όμορφες και διάσημες γυναίκες...

 

 

 

Αλλά και με τους άντρες μια χαρά τα καταφέρνει....

 

 

Δείτε περισσότερες παρωδίες της Celeste στο Instagram της.

TAGS