Υπήρξε ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα του πλανήτη, με μία περσόνα σχεδόν μυθική και με ένα κασέ που ξεπερνούσε ακόμα και τα πιο τρελά όνειρα. Η Κλόντια Σίφερ είναι η Γερμανίδα καλλονή που πολλοί παρομοίασαν με τη Μπριζίτ Μπαρντό, και αποτέλεσε μέλος της dream team του παγκόσμιου μόντελινγκ, στα δοξασμένα ‘90s.

Η 51χρονη Κλόντια, παρά την τεράστια φήμη της έχει επιλέξει να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας, πραγματοποιώντας ελάχιστες και πολύ επιλεγμένες εμφανίσεις. Σημαντική παράμετρος στην απόφαση αυτή, είναι και το γεγονός ότι το 2002 παντρεύτηκε τον παραγωγό Μάθιου Βον και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ένα αγόρι και δύο κορίτσια.

Σημαντική παράμετρος στην απόφαση αυτή, είναι και το γεγονός ότι το 2002 παντρεύτηκε τον παραγωγό Μάθιου Βον και μαζί έχουν αποκτήσει τρία παιδιά. Ένα αγόρι και δύο κορίτσια.

Η ντροπαλή καλλονή, για την οποία – όπως είχε παλαιότερα δηλώσει – κανείς δεν πίστευε ότι θα καταφέρει να κάνει καριέρα μοντέλου μιας και ήταν πάντα πολύ ντροπαλή, είναι άκρως διακριτική και στα social media αποφεύγοντας να ανεβάζει οικογενειακές της στιγμές. Αυτή τη φορά όμως, η περίσταση ήταν ειδική, μιας και η μεγάλη της κόρη, Κλεμί, έκλεισε τα 17.

«Νέα και γλυκιά μόλις 17 ετών. Χρόνια πολλά Κλεμί. Είσαι όμορφη και μέσα και έξω», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της κόρης της, η οποία της μοιάζει εκπληκτικά. 

Δείτε τη φωτογραφία παρακάτω:

Kεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Image

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS