Το νεαρό μοντέλο Κένταλ Τζένερ αποφάσισε να λανσάρει σειρά από T-shirt για να ενισχυθούν μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες κατά του κορονοϊού.

Στη μάχη για την αντιμετώπιση της πανδημίας συνεισφέρει και το γνωστό μοντέλο Κένταλ Τζένερ δημιουργώντας T-shirt, των οποίων όλα τα έσοδα θα διατεθούν Feeidng America, προκειμένου να ενισχυθούν μη προνομιούχες κοινωνικές ομάδες κατά του κορονοϊού.

Πολλοί celebrities όπως και η Κένταλ Τζένερ, έχουν αποφασίσει να βοηθήσουν τον κόσμο να παλέψει κατά του κορονοϊού και στην Αμερική έχουν επιστρατευτεί όλες οι φιλανθρωπικές οργανώσεις με σκοπό να παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια μπορούν σε όποιον τη χρειάζεται.

Το νεαρό μοντέλο και μέλος της οικογένειας Kardashian, αποφάσισε μαζί με τον συνεργάτη της Daniel Chetrit, δημιουργικό διευθυντή του brand Zaza World, να δημιουργήσουν μπλουζάκια τα οποία θα πωλούνται προς 35 δολάρια και όλα τα έσοδα θα στηρίξουν το Feeidng America.

H Κένταλ Τζένερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους για το site στο οποίο μπορούν να μπουν και να κάνουν τις αγορές τους!

Δείτε την ανάρτηση της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

TAGS