Η Κιμ Κατράλ πρέπει να είναι από τις λίγες ή τους λίγους ηθοποιός στο Χόλιγουντ που έγιναν διάσημοι μέσα από έναν ρόλο και τώρα ο ρόλος αυτός όχι μόνο δεν τους απασχολεί καθόλου αλλά βγαίνουν εκεί έξω και το φωνάζουν παντού.

Ίσως βέβαια άλλαξε τα δεδομένα και το γεγονός ότι έχει εκνευριστεί τρομερά με τη στάση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ η οποία ούτε λίγο ούτε πολύ της έριξε όλο το φταίξιμο για το ότι δεν θα υπάρξει τρίτη ταινία Sex and the City, λέγοντας μάλιστα πως η Κατράλ έφτασε στο σημείο να απειλήσει την παραγωγή ζητώντας εγγυήσεις για την μετέπειτα καριέρα της. 

Αρχικά η Κιμ Κατράλ διέψευσε τα πάντα αλλά επειδή η Πάρκερ δεν δείχνει να έχει σκοπό να πάρει πίσω τα λεγόμενα και το σούσουρο γύρω από το ποιος είναι ο φταίχτης τελικά καλά κρατεί, η γοητευτική Κατράλ εμφανίστηκε σε πρόσφατη συνέντευξη της έχοντας έτοιμη τη λύση για τους παραγωγούς του SATC αλλά και όσους θέλουν πάση θυσία μία ακόμα ταινία για να ολοκληρωθεί η διάσημη ιστορία.

«Και δεν βάζουν μία άλλη ηθοποιό να παίξει τον ρόλο. Ας κάνουν τη Σαμάνθα Αφρικοαμερικανίδα. Εμένα δεν θα με πειράξει καθόλου. Για μένα αυτός ο κύκλος έχει κλείσει. Ας βάλουν κάποια άλλη να την παίξει». Παρόλο που η Κατράλ δεν κατονόμασε κάποια συγκεκριμένα ηθοποιό που θα μπορούσε να ερμηνεύσει τον ρόλο της εκρηκτικής Σαμάνθα Τζόουνς έκανε σαφές ότι δεν ενδιαφέρεται να ασχοληθεί περισσότερο με τα όσα λέγονται και γράφονται αλλά ούτε θέλει να μπει σε οποιαδήποτε περαιτέρω συζήτηση για τη νέα ταινία. 

Την ίδια στιγμή η ηθοποιός παραδέχθηκε πως δεν ήταν ποτέ φίλες τόσο με τη Σάρα Τζέσικα όσο και με τις άλλες δύο πρωταγωνίστριες της σειράς εξηγώντας πως πάντα υπήρξαν συνεργάτες και ποτέ κολλητές.

 

TAGS