ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Γουινόνα Ράιντερ δεν θέλει με τίποτα να ξεχάσουμε ότι έχει παντρευτεί τον Κιάνου Ριβς

Το λέει όπου σταθεί κι όπου βρεθεί, με κάθε ευκαιρία.

H Γουινόνα Ράιντερ δεν θέλει με τίποτα να ξεχάσουμε ότι έχει παντρευτεί τον Κιάνου Ριβς

Πολλές γυναίκες στον κόσμο θέλουν να φαντάζονται ότι μία μέρα ίσως, με κάποιον μαγικό τρόπο, να παντρευτούν τον Κιάνου Ριβς. Μόνο μία όμως έχει την ικανοποίηση να λέει πως το έχει ήδη κάνει και πως ο διάσημος, γοητευτικός ηθοποιός που παράλληλα είναι και ένας απίθανος τύπος, είναι ο άντρας της με παπά και με κουμπάρο.

Η Γουινόνα Ράιντερ έχει συνεργαστεί πολλές φορές με τον Κιάνου Ριβς, στη μεγάλη οθόνη, και οι δυο τους είναι πάρα πολύ καλοί φίλοι, τόσο καλοί που τα μηνύματα μεταξύ είναι κομμάτι της εβδομαδιαίας ρουτίνας τους. Στα περισσότερα από αυτά η Ράιντερ ξεκινάει αυτό που θέλει να πει στον Ριβς με τον χαιρετισμό: «Γεια σου σύζυγε!». Όχι, δεν πρόκειται απλά για ένα συνηθισμένο αστείο από αυτά που κάνουμε όλοι μας με τους καλύτερους μας φίλους, αλλά για ένα δεδομένο που δεν απέχει τρομερά από την πραγματικότητα. Τουλάχιστον στο μυαλό της Γουινόνα και του κορυφαίου κινηματογραφιστή Φράνσις Φορντ Κόπολα.

Ράιντερ και Ριβς συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο σινεμά το 1992 στο εμβληματικό θρίλερ εποχής Dracula, παίζοντας ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που παντρεύεται παρά τα σκοτεινά σχέδια του Δράκουλα που τελικά μπαίνει ανάμεσα τους. Ο Κόπολα, γνωστός για την τελειομανία του, οραματίστηκε μία συναισθηματικά φορτισμένη σκηνή για την τελετή του γάμου, μία καθηλωτική σκηνή που όσοι έχουν δει την ταινία ακόμα θα θυμούνται.

Προκειμένου να πετύχει το αποτέλεσμα που ήθελε έφερε στο σετ έναν αληθινό ορθόδοξο παπά από τη Ρουμανία και πραγματοποίησε το γύρισμα σε εκκλησία με όλες τις λεπτομέρειες του μυστηρίου. Ο ιερας διάβασε όλα τα λόγια που έπρεπε να διαβάσει και όταν τελείωσε το ζευγάρι αντάλλαξε ένα παθιασμένο φιλί. Ήταν τότε που όλοι συνειδητοποίησαν ότι, αν και υπέγραψαν πουθενά, οι δύο ηθοποιοί πρακτικά ήταν πλέον παντρεμένοι.

Ένα δεδομένο που άρεσε πάρα πολύ ακόμα και σαν σκέψη στη Ράιντερ που επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία πως είναι η γυναίκα του Ριβς (τουλάχιστον από θρησκευτικής απόψεως, αν και όχι από νομικής) και του ζητάει να κάνει το ίδιο. Το πιο ενδιαφέρον σε όλο αυτό είναι πως κανένας από τους δυο τους δεν έχει κάνει ποτέ έναν πραγματικό γάμο, ενώ και οι δύο κρύβουν όσο καλύτερα μπορούν την ιδιωτική τους ζωή από τα φώτα της δημοσιότητας.

Δες το βίντεο.

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

26 Απρ 2024
26 Απρ 2024

Χάρβεϊ Γουάινστιν: Απόφαση σοκ του Εφετείου της ΝΥ ακυρώνει την καταδίκη του

"Δεν είχε δίκαιη δίκη" ο κατηγορούμενος για βιασμούς έκρινε το Εφετείο.

Περισσότερα από

News

26 Απρ 2024

Μαρίνα Σάττι: Συγκινήθηκε on air μιλώντας για τον πατέρα της και την απώλεια του

"Πλέον δεν έχω κάτι να κρύψω, τίποτα, αποφάσισα να είμαι πια τελείως ανοιχτή" είπε η Μαρίνα Σάττι που μίλησε για τη Eurovision και το μεγάλο στοίχημα της Ελλάδας.

25 Απρ 2024

Αλεξία Μπακογιάννη: "Απείλησε να με χτυπήσει με μπουκάλι"

Μήνυση κατέθεσε η Αλεξία Μπακογιάννη κατά του Στέφανου Χίου.

25 Απρ 2024

Πριγκίπισσα Βεατρίκη: Νεκρός ο πρώην σύντροφός της από ναρκωτικά σε ξενοδοχείο του Μαϊάμι - Οι εθισμοί, η εγκληματικότητα και η βία

O πρώην σύντροφός της Paolo Liuzzo πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών, σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα.

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.