Η κόρη της Γκουίνεθ Πάλτροου και του Κρις Μάρτιν, Apple, έκλεισε τα 14 της χρόνια και η μητέρα της άρπαξε την ευκαιρία για να της ευχηθεί δημόσια χρόνια πολλά.

Η ηθοποιός, που το τελευταίο διάστημα έχει απομακρυνθεί από τον κινηματογράφο, εστιάζοντας στην εταιρία της Goop, έχει μεγάλη αδυναμία στα δύο παιδιά που απέκτησε από τον γάμο της με τον τραγουδιστή των Coldplay και κοιτάει με νοσταλγία πίσω, στην εποχή που ήταν έγκυος στην κόρη της.

Η Πάλτροου ανέβασε αρχικά μία εικόνα από την εγκυμοσύνη της, σχολιάζοντας «Δεκατέσσερα χρόνια πριν όταν η ζωή μου θα άλλαζε. Σε όλες εμάς τις βιολογικές, τις θετές, τις ανάδοχες, τις πνευματικές μητέρες, γιαγιάδες και προγιαγιάδες, χαρούμενη ημέρα της Μητέρας!».

 

 

Λίγο αργότερα όμως μία ακόμα φωτογραφία έκανε την εμφάνιση της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και σε αυτή βλέπουμε την 14χρονη πλέον Apple να ποζάρει ηλιοκαμμένη, με ένα πρόσωπο γεμάτο ζουμερές φακίδες, σε κάποια παραλία.

Φυσικά αυτό που έκανε μεγαλύτερη εντύπωση στη συγκεκριμένη ανάρτηση είναι η φοβερή ομοιότητα ανάμεσα σε μαμά και κόρη, με όλους τους χρήστες να σχολιάζουν πως οι δυο τους είναι πραγματικά φτυστές, ενώ δεν ήταν λίγοι και εκείνοι που είπαν ότι η μικρή θα εξελιχθεί σε μία ακόμα πιο όμορφη και εντυπωσιακή γυναίκα από τη μαμά της.

Κάτω από τη φωτογραφία η ηθοποιός έγραψε: «Χρόνια πολλά κοριτσάκι μου. Κάνεις την κάθε μου ημέρα να μοιάζει με Χριστούγεννα. Είσαι το πιο ζωντανό, ξεκαρδιστικό πλάσμα, όμορφη εσωτερικά και εξωτερικά, είσαι μια εκπληκτική κοπέλα που στοχάζεται και γράφεις υπέροχα τραγούδια. Σε ευχαριστώ που ακόμα κάνεις παρέα μαζί μου, κι ας είσαι πια 14 ετών»!

TAGS