Η Ελένη Κοκκίδου μπορεί να έχει πορεία πολλών χρόνων στο θέατρο όμως οι περισσότεροι από εμάς την γνωρίσαν μέσα από τον ρόλο της Βούλας ή Βουλίτσας στη τηλεοπτική σειρά του Alpha «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Η Βούλα μουρμουρίζει πολύ και κάνει συνεχώς παρατηρήσεις στο σύζυγο της Μηνά, τον οποίο υποδύεται ο Αντώνης Αντωνίου. Το ζευγάρι έχει λατρευτεί στην κυριολεξία από το κοινό και η ηθοποιός εξομολογείται σε πρόσφατη συνέντευξη της το πόσο πολύ την έχει ταυτίσει ο κόσμος με τον τηλεοπτικό της ρόλο.

«Αυτό που είναι πολύ αστείο είναι που βλέπω κάποιος νεαρούς πάνω σε μηχανές οι οποίες περνάνε από δίπλα μου και λένε: «Βουλίτσα! Βουλίτσα»! Έχει πολύ πλάκα γιατί είναι πάνω στις μηχανές και τρέχουν και δεν το περιμένεις από νέα παιδιά. Αυτό είναι καταπληκτικό γιατί νιώθω ότι ξαφνικά παίζουμε ομαδικά παιχνίδια, είμαστε όλοι φίλοι, παιδιά και παίζουμε μήλα. Μου δίνει πάρα πολύ μεγάλη χαρά. Είναι σαν να έχουμε κάνει μια συνωμοσία με τον κόσμο.

Την πρώτη χρονιά με έβλεπαν άντρες και μου έλεγαν «Ψήστον! Ψήστον κι άλλο»! Μου κάνει τρομερή εντύπωση γιατί είναι άντρες και τους άρεσε πάρα πολύ το ότι «έψηνα» τον Μηνά.

TAGS