ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H εξομολόγηση της κόρης της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, για τα τρία χρόνια που δεν μιλούσε με τη μητέρα της

«Για ένα πολύ μεγάλο διάστημα ένιωθα ότι η μητέρα μου δεν με αγαπούσε καθόλου. Και το είχα πιστέψει».

H εξομολόγηση της κόρης της Ντέμι Μουρ, Ταλούλα, για τα τρία χρόνια που δεν μιλούσε με τη μητέρα της

Με το διαζύγιο της από τον Άστον Κούτσερ, η Ντέμι Μουρ έχασε έναν μεγάλο έρωτα, βρήκε, όμως τον αληθινό της εαυτό. Μετά από μία πολύ δύσκολη και τραυματική περίοδο κατά την οποία είχε τον εαυτό της να βυθίζεται στο αλκοόλ και τα χάπια και να ζητά εν τέλει καταφύγιο σε κέντρο απεξάρτησης, η Μουρ έκανε ένα αληθινό restart στη ζωή της αρχίζοντας από τη σχέση της με τα παιδιά της.

Η διάσημη ηθοποιός, που έχει τρεις κόρες από τον γάμο της με τον Μπρους Γουίλις, παραδέχθηκε σε αρκετές συνεντεύξεις της, αλλά και στην αυτοβιογραφία της, ότι για ένα σημαντικό χρονικό διάστημα δεν είχε απολύτως καμία επαφή μαζί τους, αφού εκείνες δεν ήθελαν ούτε καν να την βλέπουν μπροστά τους. Μάλιστα, και τα τρία παιδιά της Μουρ είχαν πει ότι κάθε φορά που η μητέρα τους έπινε ήταν λες και «εμφανιζόταν ένα τέρας μέσα στο σπίτι τους».

Πλέον όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν και η ηθοποιός έχει καταφέρει να χτίσει μία πάρα πολύ όμορφη σχέση με τα παιδιά της, τη Ράμερ, την Ταλούλα και την Σκάουτ, αλλά και με τον πρώην συζυγό της, Μπρους Γουίλις με τον οποίο είναι οι καλύτεροι φίλοι. Άλλωστε, από τον Μάρτιο και μετά ζουν όλοι μαζί στο τεράστιο σπίτι της Μουρ όπου παραμένουν σε απομόνωση εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού. Μαζί τους βρίσκεται και η νέα σύζυγός του Γουίλις, Έμμα, με τις δύο κόρες τους. Ναι, ο Μπρους Γουίλις έχει συνολικά 5 παιδιά και τα 5 είναι κορίτσια.

Εκεί, στον καταπράσινο κήπο της Ντέμι Μουρ ζει και ανθίζει η ετερόκλητη, αλλά πολύ δεμένη, αυτή οικογένεια. Εκεί πέρασαν όλοι μαζί τη Γιορτή της Μητέρας με την Ταλούλα να αρπάζει αυτή την ευκαιρία για να αναφερθεί στη σχέση με τη δική της μαμά, με την οποία δεν μιλούσαν καθόλου για τρία ολόκληρα χρόνια. «Τρία χρόνια που ευτυχώς δεν κράτησαν για πάντα,» έγραψε η Ταλούλα σε ανάρτηση της στο ίνσταγκραμ. «Σε ευχαριστώ για όλα όσα είσαι Ντέμι Μουρ και για όλα όσα εξακολουθείς να μου μαθαίνεις,» πρόσθεσε.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Ταλούλα μιλάει ανοικτά και δημόσια για την προβληματική σχέση που είχε στο παρελθόν με τη μητέρα της,αφού λίγο καιρό νωρίτερα είχε πει σε συνέντευξη της ότι για μεγάλο διάστημα πίστευε πως η Ντέμι Μουρ δεν την αγαπούσε καθόλου. «Κάθε φορά που έπινε ήταν αυτή το παιδί και εμείς οι μεγάλοι, αναγκαζόμασταν να της μιλάμε λες και επρόκειτο για ένα μικρό παιδάκι».

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Κεντρική φωτογραφία:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.