Η Βίκυ Βολιώτη και η Σμαράγδα Καρύδη είναι φίλες αχώριστες από τα 18 τους χρόνια όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στις αίθουσες της σχολής Εθνικού Θεάτρου. Η σχέση τους μετράει δεκαετίες, έχουν εμφανιστεί μαζί στην μικρή οθόνη (Λόγω Τιμής), αλλά και στο θέατρο και συνεχίζουν να κάνουν παρέα βόλτες, εξορμήσεις και διακοπές. 

Τώρα τελευταία στην κοινή τους πραγματικότητα έχει προστεθεί και το ίνσταγκραμ, όπου κατά καιρούς έχουν ανεβάσει φωτογραφίες στις οποίες τις βλέπουμε μαζί, αλλά και βίντεο από γιορτές και γενέθλια. Πριν από μερικές εβδομάδες η Σμαράγδα Καρύδη είχε ποστάρει μία φωτογραφία από κάποιο καλοκαίρι αρκετά χρόνια πριν, τότε που ήταν 18 χρονών και έκανε διακοπές στη Σαντορίνη (δείτε εδώ). 

Πρόσφατα η ηθοποιός σκέφτηκε ότι στο πλαίσιο του «Μένουμε Σπίτι» είναι μία καλή ευκαιρία για εκείνη και τους φίλους της να χαζέψουν παλιά άλμπουμ και να μοιραστούν φωτογραφίες από τα παλιά. Έτσι, η κολλητή της Βίκυ Βολιώτη αποφάσισε να απαντήσει στην πρόκληση, ανεβάζοντας μία φωτογραφία από την εφηβεία της με τη λεζάντα «Εγώ πάλι έχω να βάλω αυτή τη φωτογραφία από τα νιάτα μου Σμαράγδα Καρυδη». Στην φωτογραφία η ηθοποιός μάλλον είναι στην τελευταία τάξη του Λυκείου, ντυμένη με ένα καρό πουκάμισο και ένα καστόρινο μπουφάν, ποζάροντας με φόντο τον χάρτη μίας σχολικής τάξης.

Η Βίκυ Βολιώτη συμπλήρωσε: «Έχοντας χρόνο βρίσκεις απίθανα πράγματα».

Δείτε την ανάρτηση της Βίκυς Βολιώτη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram 

TAGS